κοσμοπλημμύρα προβλέπεται απόψε στη κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου, στα εγκαίνια του εκλογ. κέντρου ου Ντίνου Τσουκαλά

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης μας-στη πλατεία Φαρμάκη απόψε Δευτέρα 6 του Μάη, στις 8 ακριβώς, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο υποψήφιος δήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς, πέρα από τις βασικές γραμμές του προγράμματός του, θα παρουσιάσει έναν προς έναν κι όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του.
Ο Ντίνος Τσουκαλάς, κατέρχεται μεν σαν νέος παίχτης στον εκλογικό στίβο για τη θέση του δημάρχου, αλλά όμως και σαν παλιός κι έμπειρος δημοτικός παράγοντας αφού επί σειρά ετών υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις.
Ο Ντίνος Τσουκαλάς εκπροσωπεί το νέο, το άφθαρτο, το μάχιμο, το ελπιδοφόρο, το αποφασιστικό, το έντιμο χαρτί στη μάχης της 26 ης του Μάη, έχοντας απέναντί του ένα σωρό καμμένα χαρτιά του παρελθόντος, αλλά και νέους που όμως κουβαλούν βαρίδια και σάπια υλικά στη πλάτη τους.  Μ’ αυτούς θα ανταγωνιστεί την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, έχοντας το ακλόνητο ατού και την πίστη πως θα είναι παρών και τη δεύτερη Κυριακή, απέναντι στον έτερο υποψήφιο που θα επιλέξουν οι συμπολίτες μας ψηφοφόροι.
Κοσμοπλημμύρα λοιπόν απόψε στη πλατεία Φαρμάκη κι αν χρειαστεί και με ανοιχτές ομπρέλες, σε πείσμα κάποιων φανατικών «αντιπάλων»  που παρακαλούν ν’ ανοίξουν οι ουρανοί!!!

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.