Ντροπή Τάκη, ντροπή: Όταν τα μεγάλα προβλήματα με κόστος γενεών, ονομάζονται νίκες !!!

Δήλωση με «βολές» του Τ. Λουκόπουλου για το έργο της αποχέτευσης
Δήλωση με «βολές» του Τ. Λουκόπουλου για το έργο της αποχέτευσης

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:      «Άλλη μια μεγάλη νίκη για τη Ναυπακτία», είναι ο τίτλος της δήλωσης στην οποία προέβη ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα του έργου της αποχέτευσης. Αναφέρεται στο χειρισμό του θέματος, ώστε να προκύψει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενώ τέλος δεν παραλείπει να αφήσει τις αιχμές του προς άλλη παράταξη, την οποία δεν κατονομάζει… «διαβάζοντας» το πρόγραμμά της για το θέμα.

Η  ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ο πολιτικός μηχανικός Κωνσταντίνος Φιλίππου. Σημειώνει:

«Πληροφοριακά και μόνο η απόφαση του Υπουργείου (επί ένστασης που έκανε η ΔΕΥΑΝ ) δεν κλείνει την υπόθεση. Αυτή θα κλείσει μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου (εφ’ όσον προσφύγει ο ανάδοχος) ή την τελική απόφαση του Σ.τ.Ε . Έχουμε καιρό ακόμα. Ας κρατηθεί μια επιφύλαξη για το τελικό αποτέλεσμα.»
ΜΕ ΤΙΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Μιλάμε για το πανοπροίκι της ΔΕΥΑΝ των 2 εκατομμυρίων ευρώ που θα καλεστούμε να πληρώσουμε εμείς. Απ ότι φαίνεται οι ανακοινώσεις του Δήμου για το ζήτημα, είναι σε επίπεδο επιθυμιών και όχι τετελεσμένων! Βιάζονται οι της δημοτικής αρχής (βλέπε Καρακώστας- Λουκόπουλος «μ αυτήν τη σειρά») και Μπουλες- Σταυρόπουλος (έρμε Κώστα) να κλείσουν στα ψέμματα και αυτό το ζήτημα όπως- όπως προεκλογικά, μην δώσουν λαβές στους νεοεισερχόμενους για συζητήσεις στο β´ γύρο.   
Αλλά να γυρίσουν την τεράστια ζημιά μας, των 2 εκατομμυρίων που θα πληρώσουμε εμείς, σε θετική εξέλιξη (όσο αντέξει σαν θέμα, όπως και τα υπόλοιπα -δημοσιεύματα του εμπρός, κλπ- ), αποδεικνύοντας πόσο μανούλα είναι ο Γκέμπελς Καρακώστας! Κι ας λένε ότι για όλα φταίει αυτός. Στα σοβαρά ζητήματα που θα απασχολήσουν και τις επόμενες δημοτικές αρχές, πίσω τους θα κρύβονται οι αρχιερείς της Γκεμπελικής πολιτικής, Καρακώστας – Μπουλες! Ευκαιρία λοιπόν στις εκλογές να απαλλαγούμε από τα βαρίδια της ανάπτυξης.
Πάμε μπροστά!!!  Ας τους τιμωρήσουμε όλοι μαζί στις 26 του Μάη για το καλό της Ναυπακτίας μας!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.