ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ 8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Η ώρα της κάλπης ζύγωσε για τα καλά. Σε λίγες ώρες και μετά από 5 έτη, οι πολίτες θα κληθούμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ένα θεμελιώδες δικαίωμα που χαρακτηρίζει το δημοκρατικό μας πολίτευμα και μας κάνει να αισθανόμαστε ελεύθεροι, μα πάνω από όλα ρυθμιστές της καθημερινότητας μας.
Η αλήθεια είναι ότι κατά την προεκλογική περίοδο στους πολίτες ασκούνται ισχυρές επιρροές και πιέσεις, που αποσκοπούν στη διαμόρφωση της γνώμης τους και κατ’ επέκταση της ψήφου τους.
Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η διαμόρφωση της κοινής γνώμης δεν αποτελεί επιδίωξη μόνο των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και ημών των υποψηφίων. Τολμώ να αναφέρω δε ότι δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτές τις επιδιώξεις, δεδομένου ότι εφαρμόζονται παγκοσμίως.
Το πρόβλημα κατά την άποψη μου, παρουσιάζεται όταν η διαμόρφωση της κοινής γνώμης, προσπαθεί να επιτευχθεί με αόριστες, αμφιβόλου εγκυρότητας, μη κοστολογημένες, χωρίς ειρμό και γενικόλογες πολιτικές αναλύσεις, ακόμα και με αισχρούς τρόπους  [για παράδειγμα επί πληρωμή].
Προσωπικά όταν παίρνω το θάρρος, όπως καλή ώρα τώρα, με ταπεινότητα και δίχως να διεκδικώ το αλάθητο του λόγου μου να συμβουλέψω κάποιον για ζητήματα εκλογικής στάσης, το πράττω μεταφέροντας του απλές και πρακτικές σκέψεις.

Οι σκέψεις μου αυτές βασίζονται στην αξιολόγηση των υποψηφίων, επικεφαλής και συμβούλων, σχετικά με τον πολιτικό τους λόγο, το πεπραγμένο έργο τους, τις αξίες τους, την αστική ευγένεια τους, το ήθος τους ακόμα και την καθημερινή παρουσία και στάση ζωής τους εντός του κοινωνικού συνόλου. Αξίζει τέτοιου είδους σκέψεις να ανακαλούνται στη μνήμη των πολιτών τα 5’ λεπτά που απομονωμένοι και χωρίς εξωγενείς πιέσεις βρίσκονται εντός του παραβάν.
Έχουμε λοιπόν 8 υποψηφίους δημάρχους για έναν δήμο που αριθμεί λιγότερο από 20.000 ψηφοφόρους με δικαίωμα ψήφου.Το αν είναι καλό ή κακό αυτή η πλειάδα των υποψηφίων ας το κρίνουν οι αναγνώστες μας.
Θα προσπαθήσουμε με μεστό και σύντομο λόγο, να φωτογραφίσουμε τα  θετικο-αρνητικά του καθενός χωριστά, πλην ενός, εννοώντας την υποψήφια του ΚΚΕ, διότι οι κομματικές στηρίξεις και υποστηρίξεις είναι έξω και πέρα από την απλή λογική του διοικείν το δήμο. Τα κόμματα δεν έχουν καμία θέση στα δημοτικά προεκλογικά δρώμενα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1)       «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:         ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

Ας δούμε εν συντομία πρώτα τα θετικά κι έπειτα τ’ αρνητικά του νυν δημάρχου.
Στα + καλός άνθρωπος, από καλή κι αξιοσέβαστη οικογένεια, μορφωμένος επαγγελματικά επιτυχημένος κι αρκετά προσιτός στους συμπολίτες του. 
Τα μείον (-) δυστυχώς είναι πάρα πολλά για τη έργο που επέλεξε να κάνει. Κατ’ αρχήν στα 5 χρόνια της θητείας του δεν έγιναν έργα παντελώς, απλά εξαγγέλθηκαν έργα, δηλαδή αέρας κοπανιστός. Εδώ μπορούμε να του προσάπτουμε το επίθετο  «ψεύτης»  αφού δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις που είχε δώσει και στην αντίστοιχη προεκλογική περίοδο του 2014, παραμονές της εκλογής του σαν δήμαρχος. Ο συμπαθέστατος μπάρμπα Τάκης δεν ήταν ο δήμαρχος της Ναυπακτίας μας για 5 χρόνια, ήταν απλώς ο δημαρχεύων. Στην ουσία το ρόλο του δημάρχου κυριολεκτικά τον ασκούσε ο ανιψιός του, ο οποίος και τον παρέσυρε να κατέβει και να διεκδικήσει το δήμο, επειδή εκείνος αποδεδειγμένα και στο παρελθόν δεν μπορούσε να το πετύχει αυτό!  Υπόψιν ότι ετούτος ο «κύριος»  που είναι ουσιαστικά ο δήμαρχος στη θέση του δημάρχου, προσπάθησε να μας φιμώσει χωρίς να το καταφέρει. 
Η δημοτική θητεία του μπάρμπα Τάκη, ήταν γεμάτη από επεισόδια, διαφωνίες, συμπαιγνίες, συμφωνίες κάτω απ’το τραπέζι, τσακωμούς ημετέρων, με αποτέλεσμα τον τελευταίο χρόνο να αποστατήσουν και να ανεξαρτητοποιηθούν σχεδόν όλα τα βασικά στελέχη της παράταξής του, πλην ενός. Και όπως όλοι φεύγοντας κατήγγειλαν,  η πέτρα του κακού ήταν αποκλειστικά ο ανιψιός και μόνον αυτός.  Έργα δεν έγιναν επί θητείας του μπάρμπα Τάκη Λουκόπουλου. Ορατό σχεδόν κανένα. Εξαγγέλθηκαν δεκάδες, πολλές δεκάδες έργα, δεν ξεκίνησε σχεδόν κανένα κι όσα ξεκίνησαν δεν ήταν ουσίας έργα, αλλά ούτε και τέλειωσαν ποτέ. Έμειναν μισοτελειωμένα. Τον ακούσαμε κι απόψε Παρασκευή βράδυ στο λιμάνι, δυο 24ωρα πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να λέει πολλά από την εξέδρα. Ήταν όλα όμως κούφια λόγια και μόνον υποσχέσεις με πολύ έμφαση στον μέλλοντα χρόνο. Στο τέλος μας έκανε και σκάσαμε στα γέλια μ’ εκείνο το χιουμοριστικό κρύο λογοπαίγνιο που είπε με τα μαθηματικά και τις 4 πράξεις !!!
Συμπέρασμα: Ο συνδυασμός και η παράταξη του κυρ-Τάκη με τις πολλές φρούδες υποσχέσεις και τα άπειρα ψέμματα, είναι σαν τον σύριζα σε φθίνουσα πορεία και καλόν θα είναι ν’ απαλλάξει τον τόπο μας από την παρουσία του, μια παρουσία που πήγε τη Ναυπακτία 50 χρόνια πίσω και να δώσει τη σκυτάλη στους ικανούς και άφθαρτους !!! 
___________________________________

2)      «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ» – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΜΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στα (+) θετικά του: Γνωρίζει το αντικείμενο αρκετά καλά. Ξέρει να ελίσσεται. Έχει ευφράδεια λόγου και μπορεί να παγιδέψει τον πολιτικό αντίπαλο, όταν εκείνος δεν είναι γνώστης των περί ου ο λόγος.
Είναι υπέρ το δέον συγκεντρωτικός και μπορεί και ελέγχει τα του δήμου σε βάθος, πλάτος και μήκος.
Έχει στο επιτελείο του κάποιους ικανούς και γνώστες των δημοτικών, αν κι ο συνδυασμός του περιέχει πολλά νέα αλλά άσχετα με το αντικείμενο πρόσωπα. Προφανώς μπήκαν για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο. Έχει καλές σχέσεις με αρκετούς πολιτικούς, αλλά και με το ιερατείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Και πάμε στ’ αρνητικά του (-). Ήταν για 4 χρόνια ο πρώην δήμαρχος. Ποιο  το το έργο του?  Κι όταν λέμε έργο, εννοούμε έργο πνοής και διάρκειας για τον δημότη. Τίποτα απολύτως τίποτα!!! Μια ανάπλαση πλατείας εκεί στη γειτονιά του μόνον, αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έργο στα 4 χρόνια θητείας.  Οι αποχετεύσεις, οι βιολογικοί, τα σκουπίδια, οι παραλίες, οι θάλασσες και το πόσιμο νερό δεν είναι έργα και ούτε μπορούν να χαρακτηριστούν ως έργα, είναι οι πρωτεύουσες υποχρεώσεις του δήμου να τα προσφέρει στην εντέλεια στον δημότη που φορολογείται αγρίως και απαιτεί ποιότητα ζωής. Για να καταλάβετε πόσο μηδενικό ήταν το 4χρονο πέρασμά του απ’ το δήμο, σκεφτείτε μόνον ότι δεν μπήκε ούτε ένα φτυάρι στα 4 χρόνια να καθαρίσουν τις βρομιές και τα σκουπίδια στο χώρο του «Ξενία».  Το οποίο βέβαια παρέδωσε στον επόμενο δήμαρχο σε μαύρα χάλια, σε μια απαράδεκτη και τριτοκοσμική εμφάνιση. Ξέρει όμως στους προεκλογικούς του λόγους να επικαλείται όχι μόνον την αναβάθμιση του «Ξενία» αλλά και χίλια δυο άλλα πράγματα που όφειλε να τα είχε κάνει τότε σαν δήμαρχος.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:   Ο κύριος αυτός λοιπόν, κατά την δική μας ταπεινή γνώμη, είναι καμένο χαρτί για τη Ναυπακτία και δεν θα πρέπει να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία, η μία ήταν υπέρ αρκετή και στην οποία φυσικά απέτυχε παταγωδώς.
___________________________________

3)       «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στα θετικά (+) του κυρίου Νταουσάνη, προτεραιότητα έχει η εμπειρία που κουβαλάει από την προηγούμενη θητεία του σαν δήμαρχος. Φυσικά έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, αλλά η προσφορά του και η εργατικότητά του είναι γνωστή σ΄αυτούς που τον ξέρουν κι έχουν γνώση του έργου του. Ήταν απ’τους λιγοστούς δημάρχους που έκανε καθημερινά σχεδόν την αυτεπιστασία κανόνα του. Έδωσε στη Ναύπακτο έργα, όπως ο περιφερειακός δρόμος, ο Νταουσάνης  ήταν αυτός που έφερε το ΤΕΙ στη Ναύπακτο και γενικά άφησε το στίγμα του για πολλά χρόνια στον τόπο.
Στα (-) αρνητικά του, θα του χρεώσουμε το ότι έφυγε από τα δημοτικά δρώμενα, απομακρύνθηκε και σχεδόν ξεχάστηκε.  Έπρεπε να μείνει και να δώσει μάχες, γιατί τώρα και μετά από 13 χρόνια απουσίας, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και γι’ αυτόν αλλά και για τον συνδυασμό του.
Δεν θέλουμε να τον στεναχωρήσουμε, αλλά σ’ αυτές τις εκλογές διεκδικεί την προσωπική του έδρα και αν βγάλει και δεύτερη θα πρέπει να είναι ευτυχής!
___________________________________

4)        «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ» – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Στα θετικά (+) του κ. Αντρέα είναι το φιλότιμό του και η εργατικότητά σαν αντιδήμαρχος στο συγκεκριμένο έργο που είχε αναλάβει στην προηγούμενη θητεία του στον δήμο με δήμαρχο τον Τάκη Λουκόπουλο και μέχρι την αποχώρησή του.
Στα αρνητικά του (-) είναι:  ο οξύθυμος χαρακτήρας του που προκαλεί αιτία προβληματικής έως κακής συνεργασίας με τους συναδέλφους  του. Αποκτάει εύκολα εχθρούς και μέσα στο δικό του περιβάλλον, πράγμα που δημιουργεί προβλήματα και δίδει κακή εικόνα στους πολίτες. Θα τον χαρακτηρίζαμε ως έναν πολιτικάντη, που δεν εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη. Αφού λίγους μήνες πριν λήξει η θητεία της παρούσης δημοτικής αρχής κι εν μέσω τσακωμών στην παράταξη του δημάρχου που τότε ανήκε, είχε υποσχεθεί δημόσια στον δήμαρχο ότι θα τον στήριζε μέχρι τέλους και  όχι μόνον δεν το έκανε, αλλά λίγες εβδομάδες μετά αποστάτησε κι ανεξαρτητοποιήθηκε εκβιάζοντας κιόλας τον δήμαρχο για άλλη συνάδελφό του. Απαράδεκτη η συμπεριφορά του, έσβησε όλα τα τυχόν θετικά που είχε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:    Απαράδεκτος αλλά κι επικίνδυνος για δήμαρχος, κατά την δική μας γνώμη.
___________________________________

5)    «ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στα (+) θετικά του:   Ντόμπρος, νηφάλιος, λογικός, ήρεμος, συνεργάσιμος, αγαπητός, νέος με όρεξη για δουλειά, αρκετά έμπειρος με πολλά χρόνια θητείας ως δημοτικός σύμβουλος. Λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους και δεν μασάει τα λόγια του. Είναι συγκαταβατικός σε πολλά και δείχνει ότι πραγματικά αγαπάει τον τόπο κι ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την ευημερία του.
Στα (-) ολίγα αρνητικά που του βρήκαμε, είναι η έλλειψη του απαραίτητου «τσαγανού» που λέμε ότι πρέπει να έχει ένας δήμαρχος. Η τόλμη του χτυπήματος του χεριού στο τραπέζι όπως θα τό’ λεγε κάποιος πιο λαϊκά.
Επίσης αρνητικό βρίσκουμε και το ότι δεν μπόρεσε να τα βρει και να συνεργαστεί με τον πρώην συνοδοιπόρο του στα δημοτικά κι εννοούμε  τον κ. Γιάννη Νταουσάνη. Αν το είχε καταφέρει αυτό, ίσως σήμερα να διεκδικούσε τον δήμο και με πολύ μεγάλες πιθανότητες να τον κερδίσει. 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:   Θα ήταν ευχής έργο και μακάρι  να περνούσε στον Β’ γύρο της μεθεπόμενης Κυριακής. 
__________________________________

6)      «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΚΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Θετικά του (+) . Εδώ δεν μπορούμε να έχουμε σαφή και προσωπική γνώμη, διότι απλά ο κύριος Γκίζας στα δημοτικά δρώμενα, εμφανίστηκε μία ωραία πρωία σαν ουρανοκατέβατος. Το ότι κυκλοφορούσαν οι φήμες για «ένα καλό παιδί», έναν όμορφο κι άφθαρτο πολιτικά νέο, έναν καλό δικηγόρο κι από μια καλή οικογένεια, όλα αυτά δεν μπορούν ν’ αποτελούν κριτήρια και για έναν καλόν εν δυνάμει δήμαρχο!  Οι πολύ στενές του σχέσεις με το ιερατείο σε σημείο εξάρτησης, δεν ξέρουμε αν είναι για καλό  ή για κακό στον τόπο κυρίως κι όχι για τον ίδιο.
Στ’ αρνητικά του (-):     Άπειρος, με αμφίβολο ποιοτικό μενού συνεργατών. Εμείς προσωπικά δεν θα λέγαμε ότι θα μπορούσαμε να τον εμπιστευτούμε για τον αυριανό δήμαρχο. Κατ’ αρχήν στην παράταξή του ήρθαν οι γνωστοί -άγνωστοι αποστάτες από άλλη δημοτική παράταξη, που δεν έχουν και τις καλύτερες συστάσεις και με όχι και τόσο καθαρό δημοτικό μητρώο. Κάποιοι τους αποκάλεσαν και δημοτικο-πολιτικά βαρίδια του απερχόμενου δημάρχου. Αυτούς κάλεσε κι αυτοί βεβαίως βρήκαν στέγη στην εν λόγω παράταξη, με αποκλειστικό σκοπό και μοναδικό κριτήριο την κατοχή και την πρόσθεση ψήφων που κατέχουν από τις προηγούμενες θητείες τους και φυσικά το καπάρωμα της λεγόμενης  «καρέκλας» !
Η παράταξη του κ.Γκίζα και δη το γραφείο τύπου, μας έχει δώσει από καιρό τώρα την εντύπωση  ότι μας απαξιώνει και δεν μας υπολογίζει σαν ενημερωτικό μέσον, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνουμε καθόλου  δελτία τύπου, όπως έκανε και με τα λοιπά ΜΜΕ της περιοχής μας. Στις 15 του Μάρτη λοιπόν, οι συνεργάτες μου, του έστειλαν επιστολή στον προσωπικό του λογαριασμό στο f.b. και του ζητούσαν να μας εξηγήσει τον λόγο της μη ενημέρωσής μας  από την παράταξής του. Η απάντηση φυσικά δεν ήρθε ποτέ!!!  Αυτός ήταν και ο λόγος που η ιστοσελίδα μας δεν αναφέρθηκε ποτέ και στις δραστηριότητές του. Γνωστοποιήθηκε το συμβάν και δόθηκαν εξηγήσεις  σε κάποιους αναγνώστες μας που μας έκαναν με απορία τη σχετική ερώτηση. Το γεγονός και μόνον αυτό, δείχνει δύο τινά:  ή ότι κάποιος τον καθοδηγεί σωστά ή στραβά (αυτό δεν μας αφορά), ή ότι άρχισαν πολύ νωρίς τα όργανα της επιλογής των καλών και των κακών. Όπως και νά’χει το πράγμα όμως, μας δημιούργησε μια πολύ κακή εικόνα υποψηφίου και την υπόνοια πως αν εκλεγεί, δεν θά’ναι και ό,τι καλύτερο για τον τόπο!!!  Όσο για την παραπάνω επιστολή μας που ποτέ δεν απαντήθηκε, θα την δημοσιεύσουμε στο τέλος του παρόντος άρθρου. ***
Συμπέρασμα: Δεν θα ήταν και η καλύτερη λύση για τη Ναυπακτία να έκανε πρωτιά η συγκεκριμένη παράταξη με τον συγκεκριμένο σαν δήμαρχο, τουλάχιστον σ’ αυτή τη χρονική περίοδο και με σάπια και μουχλιασμένα  υλικά στα ενδότερά της.
___________________________________

7)        «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΝΤΙΝΟΣ»

Θετικά (+) σημεία του Ντίνου Τσουκαλά: Καλός έως άριστος γνώστης του αντικειμένου. Έμπειρος όσο χρειάζεται για να διοικήσει τον δήμο. Η προηγούμενες θητείες του στα δημοτικά έδρανα το αποδεικνύουν. Είναι χρόνια μέσα στην λεγόμενη πιάτσα της καθημερινότητας. Επαγγελματίας και γνώστης των προβλημάτων σχεδόν όλων των κοινωνικών ομάδων.  Έχει τσαγανό και δείχνει μεγάλη ικανότητα στο να διεκδικεί και να πετυχαίνει τους στόχους του. Αποδεικτικά στοιχεία περί αυτού, η έως τώρα επαγγελματική του σταδιοδρομία και όχι μόνον.  Έχει διορατικότητα και διαθέτει και ένα τέλεια καταρτισμένο προσωπικό ειδικών και μη συνεργατών για να πάει ο δήμος μπροστά. Δείχνει πως αγαπάει τον παραμελημένο τούτο τόπο μας και θέλει να τον ανεβάσει πολύ ψηλά σε όλα τα επίπεδα, κάνοντάς τον ένα πραγματικό στολίδι στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Είναι αγαπητός στους συνεργάτες του και κάνει πολύ εύκολα φίλους με την καλή έννοια. Παίρνει τις σωστές αποφάσεις και είναι πολύ καλός στη συνεργασία, ξέροντας να επιλέγει τους σωστούς συνεργάτες για την κατάλληλη θέση. Μας αφήνει βάσιμες ελπίδες πως,  μπορεί ν’ αλλάξει προς το καλύτερο όλα όσα έχει ανάγκη η Ναυπακτία μας  με στόχο και δεύτερη συνεχόμενη θητεία,  κάτι που είναι άγνωστη φράση για τον δήμο μας εδώ και δεκαετίες.
Αρνητικά (-) όσο κι αν ψάξαμε, δεν του βρήκαμε κάτι που θα μπορούσαμε να του  προσάπτουμε και να του ανάψουμε το κόκκινο στην φρενήρη αυτή πορεία του για την κατάκτηση της πρωτιάς.
Συμπερασματικά,  θα λέγαμε πως θα ήταν άδικο ο Ντίνος Τσουκαλάς, να μην είναι ο επόμενος δήμαρχος Ναυπακτίας.

η συντακτική ομάδα του ιστολογίου 

*** κι εδώ η επιστολή που οι διαχειριστές έστειλαν στις 15/3 στον κ. Γκίζα: 

Antonis

 

Καλή σας μέρα κ. Γκίζα! Σας στέλνω αυτό το σύντομο μήνυμα, από τις ναυπακτιακές ιστοσελίδες αγαπώ τη Ναύπακτο" και "Ναύπακτος ερχόμαστε" με την ιδιότητα του συνδιαχειριστή. Σαν υποψήφιος δήμαρχος που δηλώνετε, θα ήθελα να σας εκφράσω την απορία μας και συνάμα το παράπονο και των συνεργατών μου, για το γεγονός που αφορά την μη ενημέρωση των ως άνω ιστοσελίδων με τα ενδεδειγμένα δελτία τύπου που εξέρχονται από το γραφείο σας προς όλα τα ντόπια ΜΜΕ, εκτός από τα δικά μας. Αν υπάρχει κάποια εξήγηση, σας παρακαλούμε θα θέλαμε να την γνωρίζουμε. Αν όχι, σας αφήνω το e-mail μας,για την οποιαδήποτε επικοινωνία σας μαζί μας: agapotinafpakto@gmail.com την καλημέρα και εξ' όλων των συνεργατών μου.
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.