9 ολόκληρα χρόνια χωρίς τον Ναυπάκτιο στιχουργό & τραγουδοποιό Γιώργο Πιά


Πέρασαν εννέα (9)  ολόκληρα χρόνια από τότε (ήταν 12 του Ιούνη 2010) που ο  λατρεμένος απ’ όλους τους φίλους του, τους συνεργάτες του, αλλά κι αγαπημένος απ’ τους συμπολίτες του στην όμορφη Ναύπακτο στιχουργός, έφυγε από κοντά μας.

Εννέα ολόκληρα χρόνια, αλλά οι φίλοι και οι νοσταλγοί των στίχων και των τραγουδιών του ΔΕΝ τον ξέχασαν. Σήμερα 12 του Ιούνη 2019, στην ομώνυμη σελίδα του στο face-book, αλλά και στην αντίστοιχη ομάδα που του έχουν φτιάξει τιμής ένεκεν, έχουν κάνει ένα συμβολικό μνημόσυνο, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στον καταξιωμένο ναυπάκτιο καλλιτέχνη.  Εκεί θα διαβάσετε και την καλλιτεχνική του πορεία, καθώς θ’ ακούσετε και πολλά τραγούδια του. Η ιστοσελίδα μας τους συγχαίρει!

Φίλε, συμπολίτη κι αγαπημένε καλλιτέχνη

Γιώργο Πιά θα είσαι Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ  στις μνήμες όλων μας!!!Μες στη δική μου ζωή
ποια θα μπορούσε να μπει
κάθε λεπτό και στιγμή
στο νου μου είσαι εσύ

Μην αμφιβάλλεις και κλαις
τι άλλο θες να σου πω
κι αν μ’ αγαπάνε πολλές
εγώ εσένα αγαπώ

μόνο εσύ μονό εσύ
με μεθάς σαν το κρασί
στην δική μου ζωή
είσαι μοναδική

Μες στη δική μου καρδιά
δεν έχω άλλη καμιά
είσαι ο δικός μου καημός
στο αίμα μου πειρασμός.

💞

"Οι ώρες της βροχής" - (1983) =================== Στίχοι: Γιώργος Πιάς Μουσική: Αντώνης Πολίτης Ερμηνεύει ο: Αντώνης Πολίτης ------------------------------------------------ Αυτές τις ώρες της βροχής Μη νοιάζεσαι κι αν θα βραχείς Απόψε είμαστε εμείς Ο ένας πλάι στον άλλο. Ο μολυβένιος ουρανός Κι αν μας κοιτάζει σκοτεινός Είναι μικρός για το δεσμό μας το μεγάλο. Αυτές τις ώρες της βροχής Κοντά μου τρέξε να χαρείς Την ευτυχία της στιγμής Μες στους μεγάλους δρόμους Ο κόσμος τρέχει να κρυφτεί Λες κι η βροχή είναι ντροπή Κι εμείς κοιτάμε γελαστοί Τους βιαστικούς ανθρώπους R Μη σκέπτεσαι, μη σκέπτεσαι Πέρα από την αγάπη μας Κι αν βρέχομαι κι αν βρέχεσαι Ξέχαστο μ’ ένα χάδι μας Αυτές τις ώρες της βροχής Καρδούλα μου κι αν μου βραχείς Στην αγκαλιά μου θα ριχτείς Κι εγώ θα σε στεγνώσω. Είν’ η αγάπη μας ζεστή Σαν καλοκαιρινή γιορτή Μες στη βροχή τη δυνατή Μοιάζει με το ουράνιο τόξο. Αυτές τις ώρες της βροχής Κοντά μου τρέξε να χαρείς Την ευτυχία της στιγμής Μες στους μεγάλους δρόμους. Ο κόσμος τρέχει να κρυφτεί Λες κι η βροχή είναι ντροπή Κι εμείς κοιτάμε γελαστοί Τους βιαστικούς ανθρώπους R Μη σκέπτεσαι, μη σκέπτεσαι Πέρα από την αγάπη μας Κι αν βρέχομαι κι αν βρέχεσαι Ξέχαστο μ’ ένα χάδι μας.

                   ΑΝΤΩΝΗΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ                                      ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΙΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.