Ο Θανάσης Παπαθανάσης σε όλα τα μήκη & τα πλάτη του νομού μας ~ Χτες στην Αμφιλοχία

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Θανάση Παπαθανάση, στον νομό.
Ο κ. Παπαθανάσης χτες επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ συνομίλησε και με εργαζόμενους. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκε και το Λιμεναρχείο Αμφιλοχίας. Παράλληλα συνέχισε τις επαφές τους και με τους απλούς πολίτες σε περιοχές του νομού.
 Στην εν λόγω περιοδεία ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:
«Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να συνομιλήσω μαζί σας και να ακούσω από εσάς τους ίδιους τα προβλήματα που βιώνετε στην καθημερινότητα σας. Οι δημόσιες υπηρεσίες αποτελούν τον πυλώνα μιας χώρας. Είμαι εδώ για να αναδείξουμε τα ζητήματα που σας απασχολούν αλλά κυρίως για να δώσουμε λύση σε αυτά. Η ανάπτυξη του θαλάσσιου μετώπου αποτελεί προτεραιότητα μας».

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο Θανάσης Παπαθανάσης σε όλα τα μήκη & τα πλάτη του νομού μας ~ Χτες στην Αμφιλοχία

 1. Ποιοι δεν μπορούν να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές

  Εγκύκλιο με θέμα «εκλογείς που δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις γενικές βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019», εξέδωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αν. Ρουπακιώτης, στην οποία σημειώνει:

  Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις γενικές βουλευτικές εκλογές είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 51 του Συντάγματος και της παρ. 2 του άρθρου 6 της εκλογικής νομοθεσίας (π.δ. 26/2012 ΦΕΚ 57Α΄).

  Συνεπώς, όλοι οι εκλογείς υποχρεούνται την 7η Ιουλίου 2019 να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν για την ανάδειξη των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

  1. Από την ανωτέρω υποχρέωση, εξαιρούνται, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 117 της εκλογικής νομοθεσίας (π.δ. 26/2012), οι ακόλουθες κατηγορίες εκλογέων :

  α) Αυτοί που έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό (70) έτος της ηλικίας τους.

  β) Όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό.

  γ) Οι εκλογείς που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύσταση ειδικού εκλογικού τμήματος ετεροδημοτών, λόγω μη συμπληρώσεως σε όλη την εφετειακή περιφέρεια του αριθμού των σαράντα (40) τουλάχιστον ετεροδημοτών εκλογέων της ίδιας βασικής εκλογικής περιφέρειας (άρθρου 96 παρ.1 του π.δ. 26/2012).

  1. Επίσης, θα υπάρξουν εκλογείς που για διάφορους εξαιρετικούς λόγους δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

  Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι στις περιπτώσεις αυτές περιλαμβάνονται :

  α) Υπάλληλοι του δημοσίου, για τους οποίους σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες δεν θα επιτρέψουν να απουσιάζουν από την Υπηρεσία τους, για να μεταβούν να ψηφίσουν
  στον τόπο, στους εκλογικούς καταλόγους, του οποίου είναι εγγεγραμμένοι.

  β) Υπάλληλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, οργανισμών και επιχειρήσεων κοινής ωφελείας κ.λπ., στους οποίους, επίσης, λόγω
  σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών, δεν είναι δυνατή η χορήγηση άδειας μετάβασης στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος.

  γ) Εκλογείς που δεν θα μπορούν να μεταβούν στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος για λόγους υγείας.

  1. Οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών να κοινοποιήσουν την εγκύκλιο αυτή στους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και στους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις κοινής ωφελείας της περιφέρειάς τους.

  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

     
  

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9F%CE%A1%CE%94465%CE%A7%CE%987-%CE%A636?inline=true

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.