ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ Μεγαλειώδης η συγκέντρωση για τον Θ. Παπαθανάση χτες βράδυ στον «Φλοίσβο» !!!

Η Ναύπακτος  χτες   έβγαλε  βουλευτή τον Θανάσης Παπαθανάση

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Η  ευχαριστήρια επιστολή  του  Θανάση  Παπαθανάση:

«Σας ευχαριστώ για τη θερμή σας ανταπόκριση στο κάλεσμά μου, στη #Ναύπακτο, καθώς και τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη που προλόγισε την εκδήλωση .  Είμαι το δικό σας παιδί που εδώ και 21 χρόνια στηρίζω μέσα από την τοπική Αυτοδιοίκηση τον τόπο. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο δικός σας Θανάσης που θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα των εκλογών για να κάνουμε ΜΑΖΙ πράξη όλα όσα έπρεπε να είχαν γίνει τόσα χρόνια γι αυτόν τον τόπο».


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, οθόνη και εσωτερικός χώρος

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μου με τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και τόνισα ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό όλων των πολιτών, εκφράζοντας την στήριξη μου προς το έργο του.»
Θανάσης Παπαθανάσης

Στο πλευρό Παπαθανάση ο Γ. Πατούλης

Την αμέριστη συμπαράσταση του στον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με την Νέα ΔημοκρατίαΘανάση Παπαθανάση, εξέφρασε ο νεοκλεγείς Περιφερειάρχης ΑττικήςΓιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Ο Θανάσης Παπαθανάσης είναι ένας επιστήμονας πολύ σημαντικός όπου μέσα από το επιχειρείν αλλά και από την συνδικαλιστική του δράση τον έχει φτάσει πολύ ψηλά στα δρώμενα της φαρμακευτικής και υγειονομικής πολιτικής της χώρας μας.

Ένας άνθωπος που θήτευσε πολύ νωρίς και με επιτυχία ως αυτοδιοικητικός δήμαρχος στη Ναύπακτο αλλά και μέσα από την δική του παρουσία στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, στον μεγαλύτερο φορέα της Αυτοδιοίκησης της χώρας μας, με μεγάλη αξιοσύνη αλλά και συγχρόνως μέσα από ένα κοινωνικό γίγνεσθαι, μέσα από μια δική του παρουσία στην Ελλάδα της κρίσης που έδωσε ένα ηχηρό στίγμα σε αυτή την στιγμή, που ήταν στιγμή για τις ευπαθείς ομάδες και τις δυνατότητες που κάποιοι μπόρεσαν να παρέχουν ώστε να περάσουμε στην επόμενη μέρα και μια από αυτές τις μέρες και τις προσπάθειες ήταν και του Θανάση. Θανάση ξέρω ότι η δική σου προσπάθεια θα έχει επιτυχία γιατί πρωτίστως αγαπάς αυτό που αναλαμβάνεις, θέλεις να δώσεις στον συνάνθρωπό σου, μπορείς μέσα από την γνώση σου να συμβάλλεις και η χώρα μας έχει ανάγκη αυτή την στιγμή άξιους ανθρώπους όπως εσύ που μέσα από τον επιστημονικό επαγγελματικό αυτοδιοικητικό και γενικότερα πολιτικό χώρο και κύκλο έχεις δώσει.

Είσαι ένας άξιος οικογενειάρχης, ένας άνθρωπος που εγώ ως φίλος σου, που έχω βρεθεί αρκετά κοντά σου μέσα από την προσπάθεια η Αυτοδιοίκηση να κάνει τα καλύτερα δυνατά τα προηγούμενα χρόνια σε κρίνω ως έναν άνθρωπο απαραίτητο και χρήσιμο να είσαι αύριο μέσα από την επιλογή του κόσμου, από τους συμπατριώτες σου, ένας από τους εκλεκτούς του Εθνικού Κοινοβουλίου.

Θα είσαι ένας άξιος εκπρόσωπος τους και σίγουρα η δική σου συμβολή θα είναι συμβολή ουσίας για το αύριο και για το κοινωνικό, πολιτικό και δημιουργικό αναπτυξιακό γίγνεσθαι της Ελλάδας. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία, έχουμε πολλά να κάνουμε, πολλά να πούμε αλλά πολύ περισσότερο θα πρέπει να δοθούν οι δυνάμεις σε σένα αυτή την στιγμή από τους συμπολίτες σου ώστε να βρεθείς σε θέση ευθύνης εκ νέου και να κάνεις τα καλύτερα δυνατά για όλους. Να είσαι καλά, καλή επιτυχία».

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ Μεγαλειώδης η συγκέντρωση για τον Θ. Παπαθανάση χτες βράδυ στον «Φλοίσβο» !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.