Περιοδεία του Θ. Παπαθανάση στη Βόνιτσα

Περιοδεία του Θ. Παπαθανάση στη Βόνιτσα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συνάντηση φίλων στη Βόνιτσα, του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με την Νέα Δημοκρατία, Θανάση Παπαθανάση.
Ο κ. Παπαθανάσης συνομίλησε με πολίτες για αρκετή ώρα ενώ κατά την διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Κατάγομαι από μια τουριστική περιοχή την οποία υπηρέτησα και ως δήμαρχος, οπότε γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε κι εσείς εδώ. Η Βόνιτσα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο όπου αποτελεί πέρασμα για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά του Ιονίου. Μπορεί και πρέπει να γίνει ο βασικός τουριστικός προορισμός που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη την περιοχή. Ως αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου αλλά και ως ιδιοκτήτης φαρμακείου και ο ίδιος γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε καθημερινά στα θέματα υγείας. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δικαιούστε να έχετε τον δικό σας γιατρό, δικαιούστε να μην ταλαιπωρήστε για να γράψετε τα φάρμακα σας. Ο Γολγοθάς σας πρέπει να τελειώσει. Δεν νοείται να έρχονται τουρίστες στην περιοχή και να αγωνιούν που θα απευθυνθούν για περίθαλψη αν τους συμβεί κάτι. Η Νέα Δημοκρατία έχει σοβαρό και κοστολογημένο πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία.  Η δημιουργία ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας περίθαλψης αποτελεί βασικό μας στόχο όπως και ο πλήρης εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων. Όλα τα κενά στον χώρο της υγείας θα καλυφθούν από έμπειρο προσωπικό.
Δρόμοι
Οι δρόμοι που συνδέουν την Βόνιτσα με το κεντρικό οδικό δίκτυο πρέπει να αποκατασταθούν. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει σύνδεση και δρόμοι σε καλή κατάσταση που θα δημιουργούν ασφάλεια στους τουρίστες να πάρουν τις οικογένειες του και να έρθουν να επισκεφθούν την περιοχή. Να έρθουν και να αφήσουν τα χρήματα τους. Ο αγροτικός κόσμος της Βόνιτσας χρειάζεται την στήριξη μας. Να αξιοποιηθούν τα προγράμματα στήριξης για τους αγρότες έτσι ώστε η περιοχή να αποκτήσει την θέση που της αξίζει στην αγροτική παραγωγή. Προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας στις παράκτιες περιοχές όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, κτλ. Έμφαση στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις και να τις κάνουμε να αποδώσουν προς όφελος μας. Γνωρίζω ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα την στιγμή που δεν μπορούν να επιβιώσουν με αυτά τα εισοδήματα. Χρειάζονται προγράμματα επιδότησης, χρηματοδοτήσεις τις οποίες και θα διεκδικήσουμε. Ο αγροτικός κόσμος πρέπει να επιβιώσει και θα βρούμε τον τρόπο να σας στηρίξουμε».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Περιοδεία του Θ. Παπαθανάση στη Βόνιτσα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.