Εκλογές 2019 – Αιτωλοακαρνανία: Μεγάλη συσπείρωση γύρω από τον Νεοδημοκράτη Θανάση Παπαθανάση

Αποτέλεσμα εικόνας για Θανασης  παπαθανασης

Δυναμική είναι η παρουσία του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Παπαθάναση – Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σημαντική συσπείρωση στο πρόσωπο του με τον κόσμο να δείχνει την στήριξή του σε κάθε ομιλία του.
Ο κ. Παπαθανάσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία αλλά και στις ευπαθείς τονίζοντας:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει σοβαρό και κοστολογημένο πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία. Η δημιουργία ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας περίθαλψης αποτελεί βασικό μας στόχο όπως και ο πλήρης εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων. Όλα τα κενά στον χώρο της υγείας θα καλυφθούν από έμπειρο προσωπικό. Προτεραιότητα οι άνεργοι, οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, οι νέοι και οι νέες που πρέπει να στηριχθούν για να υπάρξει μια στοιχειώδης ανακούφιση μιας κοινωνίας που υποφέρει από την κρίση.
Είμαι ένας νέος άνθρωπος σε ηλικία όπως σας είπα όμως δεν είμαι νέος και στην πολιτική. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας. Θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα των εκλογών έχοντας στα χέρια μου μια ισχυρή εντολή που σας ζητώ να μου δώσετε.
Δεν είναι κανένας δρόμος στρωμένος με λουλούδια για την επόμενη κυβέρνηση. Οι μάχες που πρέπει να δώσουμε είναι διαρκείς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Η σοβαρότητα και η σταθερότητα των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας και το πλάνο για την επόμενη μέρα της χώρα μας, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ασφάλειας τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Ανάπτυξη θα έρθει μόνο μέσα από επενδύσεις και μόνο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα οδηγήσει επιτυχώς την Ελλάδα προς αυτήν την κατεύθυνση».
Ποιος είναι ο Θανάσης Παπαθανάσης
Οι περγαμηνές του είναι γνωστές στο νομό :
«Είμαι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και έχω μετεκπαιδευτεί στο Φαρμακευτικό Marketing και στις Ομοιοπαθητικές Εφαρμογές. Ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό (MSc) μου «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων» στο ΕΚΠΑ.Έχω συμμετάσχει σε προγράμματα Έρευνας- Τεχνολογίας του Ινστιτούτου Φαρμακευτικών Ερευνών και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ). Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά.
– Είμαι παντρεμένος με τη Μίνα Σκουβαρά και έχω τρία παιδιά το Δαμιανό, την Αναστασία και τη Σοφία -Ραφαέλα.
– Από το 1996 είμαι ιδιοκτήτης Φαρμακείου στη Ναύπακτο και από το 1999 μέτοχος και μέλος της Συνεταιριστικής Επιχείρησης Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδας (Σ.Ε.Φ.Α.Ρ).
– Το 1998 εκλέχθηκα μέλος του Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος από το 2002 έως το 2013.
– Από το 2004 εκλέγομαι διαρκώς αντιπρόσωπος για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.
– Το 2005 εκλέχθηκα μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) ενώ την ίδια χρονιά τοποθετήθηκα μέλος του Δ.Σ του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου (Ε.Ο.Φ.) και μέλος της Επιτροπής Ασφαλιστικών Ταμείων.
– Το 2003 εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ναυπακτιακός Αστέρας και παράλληλα διετέλεσα μέλος διάφορων Αθλητικών Συλλόγων της περιοχής καθώς και του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία.
– Στις Δημοτικές εκλογές του 2002, εκλέχθηκα πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπάκτου, μεταξύ των υποψηφίων όλων των παρατάξεων.
– Το 2006 εκλέχθηκα Δήμαρχος Ναυπάκτου, ο νεότερος στην ιστορία της πόλης, ενώ λίγους μήνες αργότερα, εκλέχθηκα μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΚΕ.
– Το 2014 έγινα μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Νεολαίας και Θρησκευμάτων, θέσεις που κατέχω έως και σήμερα.
– Το 2018 εκλέχθηκα από το ΔΣ της ΚΕΔΕ μέλος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών αρχών στο Στρασβούργο.
– Επίσης από το 2014 έως και σήμερα είμαι αιρετό μέλος της Ολομέλειας του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ).
– Από το 2008 έως το 2017 υπήρξα Ειδικός Γραμματέας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
– Το 2017 εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Ανώτατου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Φαρμακοποιών της χώρας. Από το 2016 είμαι μέλος της Γενικής Συνέλευσης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU).
– Από το 2018 είμαι ο εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU) που εκπροσωπεί 33 χώρες και περισσότερα από 450.000 φαρμακεία».

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.