ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ ευτυχώς φεύγουν «οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες»…

ΚΙ όμως αυτή η πινακίδα είναι όλη αλήθεια για μια δημοτική αρχή που για 5 ολόκληρα χρόνια «έπαιξε» τις …  «κουμπάρες»  στις πλάτες των δημοτών της κι αυτό έκαναν, όπως το γράφει η πινακίδα: «Αλλάζω την πόλη μου, με μισές αλήθειες και πολλά ψέματα» !!! Μόνο που δεν κατάφεραν να πουν ούτε μισές αλήθειες, γιατί όταν υπόσχεσαι και δεν τηρείς τουλάχιστον και τα μισά απ’ όλα είπες, αυτό λέγεται απάτη, δεν είναι η μισή αλήθεια…
Δεν ασχολήθηκαν και δεν άφησαν τελειωμένο ούτε ένα έργο σε μια πενταετία διακυβέρνησης της ναυπακτίας, δεν έχουμε κάτι να θυμηθούμε από το πέρασμά τους στο δήμο μας. Μόνον διχόνοιες, τσακωμούς,  ξεφτιλίκια μπροστά σε κάμερες, εσωτερικές ίντριγκες, πισώπλατα χτυπήματα, ανίερες συμμαχίες και διαδοχικές παραιτήσεις στο κατάλληλο timing βεβαίως κι άλλα πολλά που δεν τιμούν το αξίωμα και τη θέση πολλών από δαύτους που κατείχαν.

Δεν έχουμε σκοπό να απαριθμήσουμε τα όσα αρνητικά συνέβησαν αυτή την «μαύρη» πενταετία διακυβέρνησης του δήμου μας από την «ενωτική πρωτοβουλία», διότι θα χρειαστούν πολλές σελίδες γραφής κι απαρίθμησης, εξ’ άλλου οι περισσότεροι από εσάς (εννοώντας φυσικά τους αμερόληπτους) έχετε ιδίαν πείρα και γνώσιν περί των όσων εννοούμε. Αφορμή για το παρόν δημοσίευμα, μας την έδωσε μια ανάρτηση σε εφημερίδα της ομογένειας, που μας έστειλε πριν λίγο αγαπητός μας φίλος και καθημερινός μας αναγνώστης και το οποίο αναφέρεται και εκθειάζει ένα πολύ πρόσφατο αθλητικό event με τον τίτλο «AHEPA CUP 2019: Υψηλό επίπεδο, όμορφες στιγμές στη Ναύπακτο» !!! Ενα event όμως, για το οποίο αν ανατρέξετε στις πρόσφατες δημοσιεύσεις μας, θα δείτε πως έχουμε κάνει  τις ανάλογες αναφορές σ’αυτό.
Βλέποντας όμως  κάποιες φωτογραφίες που περιείχε αυτό το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας, σκεφτήκαμε: μα  πως είναι δυνατόν σε μια περιοχή που λίγες μέρες πριν έζησε μια πρωτοφανή καταστροφή από ένα καλοκαιρινό μπουρίνι που παραλίγο να θρηνήσουμε και θύματα και σήμερα λίγες μέρες μετά, στην ίδια περιοχή (που ακόμα τα σημάδια της θεομηνίας είναι αποτυπωμένα στο ίδιο μέρος, χωρίς να έχει ενδιαφερθεί η πολιτεία) να βλέπουμε λίγα μέτρα πιο κει να διοργανώνονται διάφορα events με ατέλειωτες τυμπανοκρουσίες και συμμετοχή των κρατικών αρχών με μπροστάρη τον δήμο. Τους βλέπετε και στις φωτογραφίσεις πόσο χαρούμενοι και κορδωμένοι στέκονται μπροστά στο φακό της κάμερας.
Αυτοί λοιπόν είναι «οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες»!!!


Θέλετε να  θυμηθούμε το τι έγινε πριν λίγες ημέρες στις περιοχές αυτές του Αντιρρίου, της Χάλκειας, του Πλατανίτη κλπ. ???  Και θα ξανασυμβούν τα ίδια, αν πάλι αγριέψει ο καιρός, να είστε σίγουροι γιαυτό, αφού καμία προληπτική παρέμβαση δεν έγινε. Μόνο μια ψευτο-ανακοίνωση του δήμου για συγκομιδή αιτήσεων και μάλιστα μέσω τηλεφώνου ή φαξ, για να μην ενοχληθούν και οι δημοτικοί υπάλληλοι από την προσωπική παρουσία των παθόντων ….  Η κοροϊδία στο μεγαλείο της, δηλαδή !!!   Ας  δούμε λοιπόν  το βίντεο πρώτα:

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής στη Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου.
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια καταστράφηκαν περιουσίες και αυτοκίνητα.
Μεγάλη ζημιά υπέστησαν ο δρόμος προς αρχαίο θέατρο Μακύνειας, καθώς και οι παραλίες Ρίζας και Μακύνειας.

Σε μια περιοχή που σαν δήμαρχος  ζητάς να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης , άρα ζητάς και οικονομική κρατική ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών, δεν μπορείς μετά από 10 ημέρες να είσαι και χορηγός σε πολιτιστικά events, αυτό αν δεν είναι σχήμα οξύμωρο, είναι απλά μια μεγάλη κοροϊδία κι ένας εμπαιγμός προς τους πληγέντες δημότες σου.   Δείτε ορισμένες φωτογραφίες που έκαναν και το γύρο του πλανήτη, από τις πρόσφατες καταστροφές:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερο έμφαση και ν’ασχοληθούμε κι άλλο με τους κηφήνες του τόπου, που το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν καλές δημόσιες σχέσεις  μόνο για το θεαθήναι …

Τέλειωσε λοιπόν σήμερα ένα  Τουρνουά μικτών ομάδων Beach Volleyball tournament
Διοργάνωση AHEPA Lepanto 1571
με  Συνδιοργάνωση από : Δήμος Ναυπακτίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Αιγίδα ΓΓΑ ,  αλλά  για εμας προσωπικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιός, πότε και πως θ’ αποκατασταθούν οι πληγέντες συνδημότες μας από την πρόσφατη θεομηνία, αλλά και πότε ο κρατικός μηχανισμός θα παρέμβει για να ξαναφτιαχτούν  οι δρόμοι, να καθαριστούν τα ρέματα και να ενισχυθεί η άμυνα της ανθρώπινης ζωής απέναντι στις άγριες διαθέσεις της φύσης, με την βοήθεια της πολιτείας φυσικά, που ως φαίνεται είναι απούσα στις περιοχές αυτές.       Δείτε τώρα και τα καμάρια του δήμου μας, πως καμαρώνουν στην κάμερα των ΜΜΕ που παραβρέθηκαν στο εν λόγω τουρνουά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


ΣΧΕΤΙΚΑ :

 «Αίσχος και ντροπή για δήμο Ναυπακτίας, αστυνομία και υπηρεσίες υγιεινής. Αίσχος για τον σκουπιδότοπο στα όρια της πόλης»


«Σας το έχουμε ξαναπεί: η δημοτική μας αρχή και κάθε άλλη που δεν επανεξελέγη, πορεύονται με τον αυτόματο πιλότο»


«Μακύνεια: κάτω από την Γέφυρα πριν μπεις στο τούνελ!»


«δημότης Ναυπακτίας έξαλλη, εναντίον του υπευθύνου αντιδημάρχου περιβάλλοντος»


«Αντίρριο και Πλατανίτης αποκλεισμένοι στο δρόμο, χωρίς νερό και ρεύμα, ύστερα από μια καλοκαιρινή μπόρα.»


«Κάτω Βασιλική: Μπάνιο μέσα σε ξύλα, σακούλες και καλάμια. Βίντεο-φωτο»

«Παράπονα συμπολιτών μας για τις πέτρες στη θάλασσα του Γριμπόβου»


«γειά σου Έπαχτε με το τουριστικό σου περιβάλλον…»


Και η ανεπανάληπτη κοροϊδία με την «πλωτή εξέδρα»στο λιμάνι:

«Απορία ψάλτου, βηξ»

«Ναύπακτος ώρα μηδέν~ Οι εχθροί της πόλης θα είναι και δικοί μας εχθροί…»


«Ερωτήματα συμπολιτών μας στην επικαιρότητα»


S.O.S. ~ Φιλόζωοι εθελοντές Ναυπάκτου: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΪ́ΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» !!!


«Η Ναυπακτία άναψε κόκκινο μετά από μια καλοκαιρινή μπόρα …. Δείτε την αμέλεια και τα αίσχη των αρμοδίων !!!»

«Αντίρριο, μια  απ’ τα ίδια και φέτος, κάμερα, ύφος και μαγκιά- ουσία μηδέν»

 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

4 σκέψεις σχετικά με το “ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ ευτυχώς φεύγουν «οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες»…

 1. ΑΙΣΧΟΣ ….

  δεν φαίνεται κανένα φως στο τούνελ της Ναυπακτίας ….
  σκοτάδια όπως πάντα….
  Ειθε να βαλει ο Θεός το χέρι του , να βρεθεί ενας ανθρωπος στο τιμονι της που να την αγαπάει πραγματικά και να αφησει εργο πισω ….

  Μου αρέσει!

 2. Παιδιά, μπράβο για τον αγωνα που διδετε , προκειμένου να ξεβρωμίσει το τοπίο – αλλά χρειάζονται κι αλλοι, κι άλλοι, κι άλλοι συνοδοιπόροι σας.
  Το κακό εχει παραγίνει σ αυτον τον ευλογημένο τόπο. ΤΟνν έχουν ρημάξει τα λαμόγια και οι περισπούδαστοι καρεκλοκένταυροι …… Κανένας δεν ενδιαφερθηκε για τον τοπο μας, όλοι σχεδον οσοι περασαν μεταπολεμικα, κοιταξαν να φτιάξουν ονομα – δημοσιες σχεσεις και πλουτισμό. Μια κατάρα που ειθε να τελειωσει σύντομα και να βρεθούν 3-4 τίμιοι να σηκώσουν το βαρος στο δημο μας και να δουμε μια Ναυπακτια ανταξια του φυσικούτης καλους ….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.