Καλωσορίζουμε τη νέα δημοτική αρχή Ναυπακτίας με την πρώτη καταγγελία αναγνώστη μας!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τις εικόνες που βλέπετε πιο πάνω μας τις έστειλε χτες φίλος αναγνώστης από το κέντρο της πόλης κι απ’ την οδό Δηιάνειρας με το εξής καταγγελτικό κείμενο:
«Κύριοι καλησπέρα σας. Αυτό το οικόπεδο είναι στην οδό Δηιάνειρας 17, εκατό μέτρα από πλατεία Φαρμάκη. Έχουμε ενημερώσει την δημαρχία τρία χρόνια τώρα και με το όνομα του ιδιοκτήτη μάλιστα. Η περιοχή έχει γίνει πηγή μόλυνσης, με φίδια, σκουπίδια, ακαθαρσίες, βρώμα και δυσωδία κλπ, κλπ. αλλά η δημοτική αρχή μας έχει γράψει κανονικά τρία χρόνια τώρα,,,,,, 🙈 παρακαλούμε να δημοσιευτεί η καταγγελία μας.»   !!!!!!!!!!!!!!

Ο πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας, μήπως ξέρει κάτι για τα παραπάνω??? Εννοούμε αυτόν τον κύριο που ακόμα δεν ανέλαβε η νέα δημ. αρχή , άρχισε τους αντιπολιτευτικούς κουτσαβακισμούς, παρέα με τον άλλον τον ακατονόμαστο «ανιψιό» !!!!!   Ναι, αυτόν εννοούμε….
ή μήπως θά’θελαν οι «κύριοι» αυτοί να χρεώσουμε κι αυτή την καταγγελία στη νέα δημοτική αρχή?   Είναι πολύ πιθανόν…. εξ’ άλλου ο πρώιμος αντιπολιτευτικός πόλεμος που εξαγγέλλουν μέσω τοπικού site, κάτι τέτοιο θα υπονοούν… Εμείς όμως πιστεύουμε ασυζητητί ότι έτσι εκφράζουν το μεγάλο τους μαράζι για την απώλεια της «καρέκλας» και βέβαια ότι άλλο κρύβεται και υπονοείται μαζί με τη   «καρέκλα» …   Ας τους χαίρονται οι όψιμοι ψηφοφόροι τους.
____________________________________________

ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ:
Κύριοι της δημοτικής συμπαράταξης,   όπως κι εσείς θα διαπιστώσατε η ομάδα κρούσης της λεγόμενης «σκληρής αντιπολίτευσης»  ακονίζει μαχαίρια…
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε όμως να έχουμε μια ειρηνική και άκρως δημιουργική διακυβέρνηση του δήμου από εσάς, με σκοπό και μόνον την ανάπτυξη της περιοχής μας και την ανάδειξή της ως έναν τόπο που θα τον χαίρονται και οι επισκέπτες αλλά κυρίως οι δημότες του. Από την πλευρά μας, θα σας ασκήσουμε θετική κι άκρως αποτελεσματική κριτική στα πεπραγμένα σας, αν κι  εφ’ όσον αυτά θα είναι θετικώς ορατά σε εύλογο χρόνο. Θα είμαστε όμως στις κριτικές μας και αυστηρά αμείλικτοι απέναντί σας στην περίπτωση κατά την οποία το έργο σας θα είναι μηδενικά ανύπαρκτο κι οπισθοδρομικό, όπως ήταν αυτό της προηγούμενης δημοτικής μας αρχής.
Σας ευχόμαστε καλή θητεία για το καλό το τόπου μας και ημών των δημοτών του.

η συντακτική ομάδα  του ιστολογίου μας .

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.