Περισσότερη φροντίδα χρειάζεται η πόλη και στο θέμα της καθαριότητας κύριοι του δήμου…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες με νυχτερινή λήψη, αφορούν την ανατολική πλευρά της πόλης σε πυκνοκατοικημένη περιοχή πέριξ της γέφυρας του Σκα και νοτιότερα στην περιοχή της λαϊκής και μέχρι την παραλιακή.

Κι εδώ γεννιέται μια γενικότερη απορία: Γιατί στις δυτικές συνοικίες της πόλης μας και φυσικά και στο κέντρο της, δεν υπάρχει αυτή η βρωμιά κι αυτή η εγκατάλειψη που βλέπουμε κατά κόρον στις ανατολικές παρυφές της πόλης μας?   Μήπως γίνεται κάποιος διαχωρισμός στους δημότες σε Α και Β κατηγορία?   Διαφορετικά δεν εξηγείται αυτό το φαινόμενο… Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την επιλεκτική αντιμετώπιση συνοικίας με συνοικία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου  μας ???
Για ποιόν τουρισμό θα έχετε το θράσος να ομιλήσετε κύριοι, όταν ο κάθε επισκέπτης αντικρίζει αυτό το χάλι στο πέρασμά του μέσα στην πόλη?  Αλλά εμείς θα το πάμε & πιο πέρα και θα σταθούμε στο μείζον θέμα της υγείας και της υγιεινής των κατοίκων. Όλα αυτά τα σκουπίδια, οι οσμές, οι βρομιές που βρίσκονται αρκετές ημέρες ανέπαφες εκεί, δεν εγκυμονούν κινδύνους και για την δημόσια υγεία?  Και ασφαλώς ΝΑΙ,   αλλά ποιος νοιάστηκε?

Γνωρίζουμε ότι θα  ανησυχήσουν κάποιοι με τα γραφούμενα, αλλά  δικό τους το πρόβλημα… Εμεις  και όλοι οι εχέφρονες δημότες, νοιαζόμαστε περισσότερο για το γενικό καλό των κατοίκων, παρά για το προφίλ ορισμένων που δείχνουν ότι μισούν αυτόν τον τόπο με την απραξία τους και τον οχαδερφισμό τους…

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.