ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ κύριε αντιδήμαχε του περιβάλλοντος καιρός να πιάσεις δουλειά, έρχεται χειμώνας…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι εικόνες που βλέπουμε πιο πάνω, είναι από το χάλι που επικρατεί στους δρόμους του Ξηροπήγαδου και μάλιστα με βροχερό καιρό σήμερα που εγκυμονεί αμέτρητους κινδύνους. Βλέπετε τα κομμένα κλαδιά και τα λοιπά σκουπίδια στο δρόμο, παρόλο που ο δήμος έχει ενημερωθεί εδώ και 12 μέρες όπως μαθαίνουμε αλλά ποιεί την νήσσαν…  Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος περιβάλλοντος – ο περιβόητος Κοτρωνιάς- είχε πει στους ντόπιους του Ξηροπηγάδου πως:  θέλει να ενημερώνεται 1 μέρα πριν, για να μπορεί να στέλνει οχήματα. Το μόνο όχημα που έχει εμφανιστεί όμως παρόλο που ενημερώθηκε, είναι το «παπαγαλάκι»  ,   αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και αφού  αυτό πήρε ούτε μισή καρότσα που ήταν κοντά στο σχολείο, έφυγε λέγοντας ο χειριστής, ότι: αυτός «είναι για την πόλη μέσα και όχι για εδώ έξω»!!!    Επι πλέον, στο Ξηροπήγαδο υπάρχουν πολλά σκόρπια σκουπίδια, μιας και ο δήμος δεν έχει διαθέσει άτομα να τα συλλέξουν!! 
Κι εν τέλει που είναι ο νέος δήμος που επαγγέλλεται την σωστή διοίκηση μαζί με την διαφάνεια, που είναι? Στις 13/09/2019, ενημερώθηκε ο κ. αντιδήμαρχος περιβάλλοντος για να πάρει τα κομμένα τα κλαδιά  και είπε όμως ότι θέλει να ενημερώνεται απ’ την προηγούμενη. Εδώ όμως αυτός είναι άφαντος τόοοσες μέρες  και κάθε μέρα λέει πως θα στείλει όχημα. Τελευταία ενημέρωση χτες: είπε πως θα βάλει εργολάβο σήμερα. Τον περιμένουν…   Ο δρόμος για να πηγαινοφέρνουν οι πολίτες τα παιδιά τους στο σχολείο καθίσταται επικίνδυνος, έχει σχεδόν κλείσει. Τώρα με την βροχή χειροτερεύει αυτή η επικινδυνότητα. Και το Ξηροπήγαδο έχει κι αυτό πολίτες με ανάγκες!!

Το καταλάβατε κ. Κοτρωνιά ή όχι  ??? Κι αφήστε τς δημόσιες σχέσεις στα social media και τις φιγούρες δεξιά κι αριστερά! Ο Κοτσανάς έχει δίκιο, ναι έχει δίκιο να σε κρίνει καθημερινά και καλά κάνει, αυτός είναι στην αντιπολίτευση , ενώ είσαι στη διοίκηση  κι έχει χρέος να σε κρίνει… Με πρόσφατα δημοσιεύματα σε καλέσαμε να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό των χειμάρρων Σκα και Βαριάς και είπες ότι είναι δουλειά της Περιφέρειας… Για τη Χάλκεια όμως δεν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι  που επικαλείσαι, τι συμβαίνει … μετράμε τα ψηφαλάκια που μας δίνει η κάθε περιοχή κι αναλόγως πράττουμε??? Περιμένουμε και τις επόμενες κινήσεις σας κύριε αντιδήμαρχε για να φτιάξουμε ένα αναλυτικό πλάνο μιας λεπτομερούς σύγκρισης των ενεργειών σας σε σχέση με τον προκάτοχό σας για να μάθει κι ο κόσμος, ποιος κοροϊδεύει ποιόν…
Και ξέρετε τι λέει ο κόσμος έξω κ. αντιδήμαρχε; Ακούστε το:   » ο Κοτσανάς έστελνε οχήματα του δήμου για την συγκεκριμένη εργασία, ενώ οι Κονίδας & Κοτρωνιάς όμως βάζουν εργολάβους ιδιώτες, αν αυτή δεν είναι σπατάλη, τότε τι είναι ;» Το καταλάβατε κύριε Κοτρωνιά, που διαλαλείτε στα συμβούλια πως βρήκατε άδεια ταμεία …;;;

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κύριε αντιδήμαρχε του περιβάλλοντος, είναι επί τέλους καιρός ν’ ασχοληθείτε σοβαρά με το ρόλο & το έργο που σας έχει ανατεθεί, δηλαδή με το περιβάλλον ολόκληρης της Ναυπακτίας. Εξ’ άλλου δώσατε και όρκο για αυτό πριν λίγους μήνες κι απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αυτόν σας τον όρκο ενώπιον του ναυπακτιακού λαού  εσείς τον αθετείτε …

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ κύριε αντιδήμαχε του περιβάλλοντος καιρός να πιάσεις δουλειά, έρχεται χειμώνας…

 1. Ράπισμα Κοτσανά σε Κοτρωνιά – Έκθετος ο αντιδήμαρχος
  ============================================

  https://i1.wp.com/www.npress.gr/wp-content/uploads/2019/09/8CFEE255-94EB-4D39-870D-D817FD2A8789.jpeg?resize=780%2C405&ssl=1

  Την προσπάθεια του Θωμά Κοτρωνιά να δικαιολογήσει το όσα αποκάλυψε ο Ανδρέας Κοτσανάς, αποδόμησε σήμερα και πάλι ο πρώην αντιδήμαρχος.

  Στην απάντησή του ο Θωμάς Κοτρωνιάς έδειχνε στοιχεία από μία σύμβαση που είχε υπογραφεί τον Ιούλιο, όμως ο Ανδρέας Κοτσανάς που γνωρίζει καλά τα θέματα, ποκάλυψε πως το μηχάνημα που δούλευε στο έργο, δεν ήταν αυτό της εργολαβίας. Άρα μετά την επίσημη απάντηση Κοτρωνιά, το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό!

  Μάλιστα ο Ανδρέας Κοτσανάς, αφήνει αιχμές να προχωρήσει και σε δικαστικές διαδικασίες.

  Δείτε την απάντηση Κοτσανά στην χθεσινή «εξήγηση» Κοτρωνιά

  Για την ταμπακιέρα …… δε μας λέει τίποτα ο κ. Κοτρωνιάς
  Αντί να μας παραθέσει στοιχεία της σύμβασης του αναδόχου κ. Περικλή Μιχοσταύρου, ο οποίος με σαφήνεια έχει περιγράψει και δηλώσει κατά τη διαδικασία της προσφοράς τον τύπο του μηχανήματος και το όνομα των ιδιοκτήτων με τους οποίους θα συνεργαστεί, καθώς ο ίδιος (ο Μιχοσταύρος) δεν διαθέτει μηχάνημα grader, μας δίνει προϋπολογιστικά στοιχεία της μελέτης και κάνει παραδοχές χωρίς να σχετίζονται με το θέμα, προκειμένου να μας παραπλανήσει. Σε ό,τι αφορά το grader που επιχειρούσε σήμερα το πρωί στη Χάλκεια, δεν είναι ιδιοκτησίας των κατόχων που αναφέρονται ρητά στην εν λόγω σύμβαση(των κ.Μπανιά ,κ.Σπυροπουλου,κ.Κουμπουρα).
  Θα μπορούσε ωστόσο να συμμετάσχει στη εργολαβία μόνο στη μία και μοναδική περίπτωση που δήλωνε κώλυμα ενας από τους παραπάνω ιδιοκτήτες των grader που περιγράφεται στη σύμβαση. Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε μεταχρονολογημένο συμφωνητικό, στο οποίο δεν τεκμηριώνεται επαρκώς το κώλυμα των παραπάνω εργολάβων που αναφέρεται στη σύμβαση, είναι άκυρο και μη σύννομο.
  Για τους παραπάνω λόγους επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια είτε για τον διατάκτη του εντάλματος που τυχόν θα εκδοθεί είτε για αναζήτηση πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών των εμπλεκομένων.
  Υ.Γ. Σε ό,τι αφορά τη συγγένεια του κ. Αντιδημάρχου με τον συγκεκριμένο εργολάβο, μπορείτε να ρωτήσετε και την τελευταία πέτρα της Δάφνης…

  https://i0.wp.com/www.npress.gr/wp-content/uploads/2019/09/29F097BC-E6F4-4858-9E2E-83F1210474E4.jpeg?w=1216&ssl=1

  https://i0.wp.com/www.npress.gr/wp-content/uploads/2019/09/29F097BC-E6F4-4858-9E2E-83F1210474E4.jpeg?w=1216&ssl=1

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.