Πόσο πιο χαμηλά ???

Χθες πέρασαν (εκτός ημερήσιας διάταξης) από την οικονομική επιτροπή του δήμου Ναυπακτίας οι χορηγίες (χωρίς πρόσκληση ενδιαφέροντος), δείτε τες πιο κάτω,    για την Ναυμαχία  :
3.593 ευρώ της Γέφυρας για την μετακίνηση της φιλαρμονικής Μάντζαρος που έπαιξε την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι!    
-Δέχτηκαν λοιπόν μεταχρονολογημένη χορηγία για εκδήλωση που έγινε!
-Δέχτηκαν χορηγία (παρά τις διαμαρτυρίες μελών της επιτροπής) από μια επιχείρηση για να μοιράσει 80 μπλουζάκια με το λογότυπο της εταιρείας και δίπλα της Ναυμαχίας, με εκτιμώμενο κόστος 180 ευρώ!!!!
Χωρίς αυτούς τους «χορηγούς» κ. Δήμαρχε, δεν θα γίνονταν οι εκδηλώσεις, ή πρόκειται για υποχρεώσεις σας σε ψηφοφόρους και υποστηρικτές σας όπως η Γέφυρα, τα εκπαιδευτήρια Πάνου και οι δύό λοιποί «χορηγοί» των 100 και 150 ευρώ;

Αγαπητοί άρχοντες, προεξάρχοντος του άπειρου δημάρχου κ. Γκίζα. Η αλόγιστη χρήση των συμβόλων της πόλης, χωρίς ν’ ακολουθείτε κανόνες, αξίες και χωρίς αποτύπωμα υψηλών προδιαγραφών, ευτελίζουν εκτός από το σημαντικότατο ιστορικό γεγονός και το όργανο των αποφάσεων και κατ’ επέκταση την δημοτική αρχή, τον πολιτισμό και την πόλη μας.
Στο γεγονός της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με την πολλαπλή σημασία και διαστάσεις (ιστορική, πολιτιστική, τουριστική, κοινωνική, ευρωπαϊκή κ.ά.), οφείλετε προσοχή, σεβασμό και διακριτικότητα.
Η Ναυμαχία σαν γεγονός κατάλληλα πλασαρισμένο θα επαναπροσδιορίσει τη σύγχρονη ταυτότητα της πόλης μας στην Ευρώπη και στον Τουριστικό χάρτη.
Σεβασμός λοιπόν, πάνω απ΄όλα!
Χρόνος για διόρθωση υπάρχει.
Ευελπιστούμε!4o ΕΗΔ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ-1

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.