Η επικαιρότητα της εβδομάδας που πέρασε

Ξαφνικά οι ειδήμονες όλων των βαθμίδων της πόλης αποφάνθηκαν,  ότι η αναπαράσταση της Ναυμαχίας ήταν η καλύτερη!
Επειδή όμως σε  μερικούς κάθισαν στο λαιμό πολλά, θα ήθελα να τα επικοινωνήσω.
Τι σχέση έχει το γεγονός της σφαγής της Γκουέρνικα, με την Ναυμαχία της Ναυπάκτου, ωρέ;
Από που ο γκροτέσκο παραλληλισμός κ. σκηνοθέτα;  Ποια ήταν η «συγκολλητική»  ουσία του παραλληλισμού των γεγονότων, εκτός κι αν υπάρχουν υπόγειες διασυνδέσεις άγνωστες στους πολλούς, που συγκλίνουν σε κοινό παρονομαστή.   Τα ευρά!!!

Και στη συνέχεια, επειδή η κοινή γνώμη δεν μπόρεσε να μασήσει αυθημερόν την αλληλουχία των τρομερών εικόνων (απ τη μια οι Οθωμανοί κι απ την άλλη ο Φράνκο), έπρεπε λοιπόν να ταϊστεί όλο το ντρίμ τίμ των γιουσούφ (βλ. ΜΜΕ) της περιοχής, να επιμένουν καθημερινά για το ουάααου,  μέχρι να πειστεί και ο τελευταίος, ή να κάνουμε όλοι μαζί εμετό!
Για να είναι ολοκληρωμένο το υπερθέαμα κ. σκηνοθέτα, έλειπε το τσίρκο Μεντράνο.  Είμαστε σίγουροι ότι το σκεφτήκατε, αλλά έπρεπε να πληρωθούν περισσότεροι (και είναι πολλοί αυτοί), οπότε θα έλειπαν από την τσέπη σας.
Όλα λοιπόν καλά κ. σκηνοθέτα, εξηγήστε μας και το τελευταίο:  Τι σχέση είχε με αυτές τις επιλογές ο αγαπητός και μη εξαιρετέος  κ. Αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου της Ναυπακτίας;  Πάντως μαθαίνω ότι ακόμη δέχεται τα συγχαρητήρια στο καφενείο του, κερνώντας γλυκάκι!  Ενώ στην εκδήλωση με τον καθηγητή Βερέμη στο Μποτσαραίικο, έκανε αίσθηση η απουσία του, γιατί δεν παρέστει προκειμένου να εξηγήσει τα ακαταλαβίστικα των ομιλητών.
Με τις υγείες σας !!!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.