Δήμος Ναυπακτίας ~ «Ξιφομαχίες» συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης με ξύλινα σπαθιά …

Μετά την οξεία κατηγορία της αντιπολίτευσης για το θέμα της κατασκευής των  πεζοδρομίων, ήρθε η άμεση απάντηση της συμπολίτευσης, ανυπόγραφη φυσικά:

δημοσίως απαντούν πως το αποδέχονται, καλώντας παράλληλα τους πολίτες των περιοχών αυτών, και όποιον άλλον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τη συζήτηση, να δώσουν το παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Ξενία» προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά και άμεσα για τα πραγματικά δεδομένα, αποφεύγοντας τη διαστρέβλωση της αλήθειας, στην οποία σκόπιμα κάποιοι επιδίδονται τις τελευταίες ώρες.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δήμος Ναυπακτίας ~ «Ξιφομαχίες» συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης με ξύλινα σπαθιά …

 1. Κ. Μουλάς: Πάνω από τα χρήματα οι ανθρώπινες ζωές – να συνεχιστεί η κατασκευή των πεζοδρομίων.

  Με ανακοίνωση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρόεδρος της κοινότητας Ξηροπηγάδου Κώστας Μουλάς τοποθετείτε για τα όσα συζητήθηκαν στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο , λέγοντας ότι θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε καθυστέρηση του έργου βάζοντας πάνω απ’ όλα τις ανθρώπινες ζωές και τονίζοντας ότι θα πρέπει να σταματήσει ο φόρος αίματος τόσων χρόνων.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση :

  Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 23/10 συζητήθηκε το θέμα των πεζοδρομίων ανατολικά και δυτικά της πόλης. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν τα χρήματα που ήταν για την κατασκευή πεζοδρομίων να χρησιμοποιηθούν για την αγορά απορριμματοφόρων. Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Γκίζας δεσμεύτηκε ότι τα πεζοδρόμια θα κατασκευαστούν και θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020 .

  Σαν πρόεδρος της κοινότητας οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι τα πεζοδρόμια δεν θα πρέπει να έχουν καμία καθυστέρηση , θα πρέπει να συνεχιστούν όσο και να είναι το κόστος καθώς και στους δύο αυτούς δρόμους της πόλης έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα περιμένοντας χρόνια τα πεζοδρόμια.

  Σαν κοινότητα δεν θα σταθούμε σε καμία διαμάχη της αντιπολίτευσης και της δημοτικής αρχής . Θέλουμε τα πεζοδρόμια για να μπει ένα τέλος στο φόρο αίματος που έχουμε τόσα χρόνια. Όσα και να είναι τα χρήματα θα πρέπει το έργο να προχωρήσει και να αναζητηθούν λύσεις χωρίς καμία χρονοτριβή. Οι ανθρώπινες ζωές δεν κοστολογούνται και ως πρόεδρος θα είμαι απέναντι σε οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρξει.

  Άποψη μου είναι ότι η Δημοτική αρχή έχει καλή πρόθεση και ότι θα κάνει πράξη τα όσα δεσμεύτηκε, όμως για τα πεζοδρόμια οι πολίτες και εγώ ως πρόεδρος του Ξηροπηγάδου δεν θα δώσουμε πίστωση χρόνου γιατί ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΡΘΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

  Ο πρόεδρος της κοινότητας Ξηροπηγάδου

  Κώστας Μουλάς.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.