ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ…

πολιτικό σχόλιο από το:  "μεχμετάκι"
Με δυσκολίες προχωρά η συνδιοίκηση στον Δήμο Ναυπακτίας, μετά από τις συμφωνηθείσες αρχικές «ειλικρινείς (;) προγραμματικές αρχές», που σκοπό είχαν μόνο και μόνο να αποκτήσει «άλλοθι» η Τριανδρία, έχοντας ανοιχτό το πεδίο αποφάσεών της, με ρόλο  «δημαρχεύοντα»  τον τριτεύσαντα  στις εκλογές  κι ακολουθούντως  του ετέρου «μικρού»   συνοδοιπόρου που στηρίζει κι αυτός τον νυν δήμαρχο.
Έτσι λοιπόν προχωρούν στην διάνοιξη νέων οριζόντων, που απ ότι φαίνεται τελευταία, έχουν προτάξει την αγορά των πέντε απορριμματοφόρων σε σχέση με την συνέχιση του έργου των πεζοδρομίων.

Αυτό όμως που «ξεσήκωσε» τους αντιπολιτευόμενους, ζητώντας και παναυπακτιακή συμμετοχή (!),   δεν ήταν η επιλογή  της αγοράς των απορριμματοφόρων που φωνάζουν, αλλά η απαξίωση και του τελευταίου «έργου» των πεζοδρομίων της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» και η πικρία των ηγετών της διαμαρτυρίας, που έχασαν θέσεις, ρόλους και μισθά!
Η έντονη κινητικότητα του πρώην «οραματιστή του έργου» των πεζοδρομίων (τον αποκαλούμενο και «ανηψιό»),   όπως την είδαμε σε προηγούμενο Δ.Σ. και η αγωνία του που αποτυπώθηκε στις ανακοινώσεις του, καθώς και η προσπάθεια να συμπαρασυρθεί μέρος της κοινωνίας, για πολιτική πίεση, με  στόχο να συνεχιστεί το υπερκοστολογημένο έργο (με 150% και χωρίς μελέτες, απ ότι άφησε να εννοηθεί ο δήμαρχος), απέτυχε.
Η κοινωνία εμπιστεύεται σήμερα την νέα Δημοτική Αρχή, απορρίπτοντας την προηγούμενη. Αυτό δίνει το δικαίωμα στη δημαρχιακή Τρόικα να προτάξει τις επιλογές της, οι οποίες θα κριθούν στο τέλος της τετραετίας. Τα γιουρούσια στο δημοτικό συμβούλιο με τους παρατρεχάμενους να προσπαθούν να αποδομήσουν πρώιμα τις νέες προτάσεις, προκαλούν την κοινωνία. Το χειρότερο είναι το ότι σε αντίθεση με τα γιουρούσια των αντιπαθέστατων κομησάριων, περνούν απαρατήρητες οι «χρυσές δουλειές» και οι «μεθοδεύσεις» των αδέσποτων τρωκτικών που γίνονται ασυνείδητα, συμπαθή. 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.