Με τη βοήθεια του ράσου στο Άγιο Όρος για να… «Αγιάσουνε» !!!

σχόλιο από το: "τρίτο μάτι" 

Έξη μήνες μετά την εκλογή του νέου δημάρχου στο Δήμο Ναυπακτίας και δυο από την ανάληψη των καθηκόντων του, πάνε κι έρχονται οι διεργασίες, για εξεύρεση ισορροπιών  στη διακυβέρνηση.

Σφαγή γίνεται αυτή τη στιγμή για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Φυσικά όχι για το τυπικό, αλλά για το ουσιαστικό που αφορά τις συμβάσεις, έργα, προμήθειες και γενικότερα την οικονομική διαχείριση.

Το μεγάλο φαγοπότι αυτή τη στιγμή στοχεύει, στην προμήθεια για την αντικατάσταση των λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες τύπου led, συνολικού ύψους λίγων εκατομμυρίων ευρώ, της οποίας υπεύθυνη είναι η υπηρεσία περιβάλλοντος με αντιδήμαρχο γνωστό σκοπευτή- γουρουνοκυνηγό!

Επειδή όμως για να στρώσει η μπάλα χρειάζεται και κατάλληλο γήπεδο, εκτός του μεγάλου παίχτη-σκοπευτή τον οποίο έχουμε (!), χρειαζόμαστε  την βοήθεια κι άλλων συμπαικτών και αλλά και μάνατζερ.

Έτσι, σήμερα κιόλας, από τους 250 υπαλλήλους του Δήμου Ναυπακτίας, έγιναν 3 στοχευμένες μετακινήσεις υπαλλήλων, που σχετίζονται με αυτήν ακριβώς την προμήθεια και αντικαταστάθηκαν τεχνηέντως με ελεγχόμενους!

Όμως οι εταίροι Καππαδόκες -συμπαίκτες, αναζητώντας ισχυρά άλλοθι, επισκεύτηκαν το Άγιο Όρος,    (όπως δημοσιεύτηκε στον τύπο, εδώ )  ξεχνώντας ότι η άνωθεν βοήθεια δεν γίνεται αλά κάρτ.  Πρέπει να πιστεύεις και να κάνεις τον σταυρό σου και όχι να είσαι άθεος! Δεν ρώταγαν τουλάχιστον πριν ξεκινήσουν τον γνωστό τους Ρασοφόρο, ο οποίος όλως  τυχαίως βρίσκεται κι αυτός στο Άγιο Όρος !!!???!!!

Θα μου πείτε, τι σχέση έχει ο Ρασοφόρος, οι Καππαδόκες και το Άγιο Όρος, με την «προμήθεια» της προμήθειας των λαμπτήρων;

Μα για να στρώσει η μπάλα και να κερδίσει η ομάδα, πρέπει όλοι να βοηθήσουν, ακόμα και το «Ράσο» σαν μάνατζερ!!!
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.