δελτίο τύπου του συνδικαλιστικού οργάνου στο δήμο μας. Ακολουθεί σχόλιο


ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ:


ακολουθεί το σχόλιο του αρθρογράφου μας.

Περί συνδικαλιστών ο λόγος.
Δεν μιλάμε για απαραίτητους καταρτισμένους επιστήμονες… μιλάμε για άτομα που κύριο προσόν τους ήταν η αφισοκόλληση ή η προσκόλληση σε κάποιον πολιτικό παράγοντα. Εξάλλου εκεί διαπρέπουν οι συνδικαλιστές, στα κομματικά γραφεία, και στο σκοτάδι. Αυτοί που ανεβαίνουν στα κάγκελα για να υπερασπιστούν το «δημόσιο συμφέρον». Ενώ τα κορόιδα μόνο βγάζουν τη δουλειά. Αυτοί που συνήθως δουλεύουν, την ώρα που οι εκπρόσωποί τους είναι στο «πεζοδρόμιο» και στα πάνελ. 
Οι εν λόγω «συνδικαλιστές» είναι πάντα του δημοσίου, χωρίς όμως οι προσλήψεις τους να είναι διαφανείς (ΑΣΕΠ, κλπ.) και οι εργασιακές τους ειδικότητες να είναι τίποτα το σοβαρό, απλά παραγοντίζουν πλουτίζοντας.
Έχοντας λόγο στα πάντα, από τις προαγωγές, μέχρι τις μεταθέσεις, κλπ, ελέγχουν το ζαλισμένο ποίμνιό τους. Χώρια που δεν διακινδυνεύουν τίποτα από τους «αγώνες» τους, αλλά αντιθέτως κερδίζουν πολλαπλά σε κύρος και παραγοντισμό. Μιλάμε δηλαδή για υπαλλήλους που ως επί το πλείστον προσλήφθηκαν από το παράθυρο ή κι απ’ τον φεγγίτη, με τηλεφώνημα, με μπιλιετάκι, με μετάταξη στη μετάταξη, κ.ο.κ. παρακάμπτοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας (αυτή είναι για τα κορόιδα που προανέφερα). Ποιο ΑΣΕΠ, ποιοι διαγωνισμοί, και ποια πράσινα άλογα; Και όμως, η χώρα κρέμεται από τα τέτοια τους…
Οι συνδικαλιστές έγιναν και πάλι, όπως παλιά, οι βασικοί παράγοντες της πολιτικής και οικονομικής μας ζωής. Τότε που συνδιοικούσαν παντού, όπου το τελευταίο σωματείο μπορούσε και εκβίαζε τη κοινωνία, όταν τα μπλακ άουτ, οι αποκλεισμοί δρόμων, οι καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, ήταν η καθημερινότητα μας. Έτσι και σήμερα, οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του λαού έχουν ξεσαλώσει.
Ανεβοκατεβάζοντας διακόπτες, απειλώντας με πάγωμα τον τουρισμό (και τη χώρα) εν μέσω θερινής περιόδου, και αφήνοντας  και πρόσφατα τα σκουπίδια βουνά (λέγοντας ότι φταίνε οι νοικοκυρές, που τα κατεβάζουν στο δρόμο) !!!
Οι βολεμένοι όμως συνεχίζουν το βιολί τους απτόητοι, με τις πλάτες  κομματικών μορφωμάτων, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μπάχαλο  και που μόνο κοινό τους σημείο είναι …ιδεολογικό! Οι περισσότεροι (σχεδόν όλοι) από αυτούς έκαναν καριέρα μέσω του  πασόκ, έγιναν «επαναστάτες» μόλις το πασόκ έπιασε μονοψήφια ποσοστά, άρχισαν να «ανησυχούν» εισπηδώντας πριν στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στη ΝΔ, για να προστατέψουν λόγω ανεπάρκειας, την πλούσια αμειβόμενη θεσούλα τους και τον ρόλο τους.  Ιδιοτελή συμφέροντα, από ανθρωπάκια… 
Και λέω μετά λόγου γνώσεως, πως αν είχαμε σήμερα χούντα (κανονική), όλοι αυτοί θα ήταν χουντικοί.  Και αυτό το υπογράφω!!!

«το  τρίτο  μάτι»   
 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.