Έφτασε η ώρα της δικαίωσης, του ελληνικού ποιμενικού!


Επί πολλά έτη παραδίδαμε την διαχείριση του Δήμου και της ζωής μας, σε πολιτικούς- όρνεα  τύπου Κόζα Νόστρα, που ενδιαφέρονταν μόνο για τη διαιώνιση της αργομισθίας τους. Και τώρα μετά την παρέλευση τριών μηνών, ήρθε η ώρα, στο επόμενο Δ.Σ.   να αποκατασταθεί και η επαγγελματίας επίτροπος της Μηλιάς!

Αυτή η  «επαγγελματίας»  πολιτικός,  η Ειδική του   «mr.Τίποτα» ,  που επιμένει να επιβιώνει παρασιτικά  («υψηλής ειδίκευσης» , υποτίθεται), στην προσπάθειά της να αντισταθμίσει την φοβία που την διακατέχει από το ενδεχόμενο απώλειας του μισθού της, ενεργοποιεί το εργαλείο της εξαπάτησης, στηριγμένη στην αυλή της, που αποτελείται από ανύπαρκτα και ετερόφωτα  «σαπρόφυτα»  που -από κοινωνικοπολιτική και ψυχοσεξουαλική άποψη- είναι καθηλωμένα στη νηπιακή φάση της  «εξέλιξής»  τους.

Σήμερα λοιπόν και μετά τρεις μήνες, ο «καθηγητής»  είναι πανέτοιμος να ματαξανά-δημιουργήσει γραμμή φαλαγγιτών και επαναφορά της  «μάσας» , για την επί 5ετία άεργη αποτυχούσα στις εκλογές συμβία του, σαν το χειρότερο παράδειγμα εργασιακού βολέματος.

Έμαθαν,  επί  δεκαετίες,  να βόσκουν ελεύθεροι στα βοσκοτόπια των ταμείων του Δήμου. Άθλιοι εκπρόσωποι του συστήματος, πτώχευσαν Δήμους, Αναπτυξιακές,  ΔΕΥΑΝ και τώρα το  ΚΔΑΠ,  εμείς θα τους ταΐζουμε για άλλα 4 χρόνια…

Αυτούς τους κηφήνες που είναι κατά βάση άεργοι, που σπεκουλάρουν ελεεινά κουνώντας μας το δάκτυλο, που φωνάζουν και υποδεικνύουν συνεχώς και αδιαλείπτως  «νομιμότητα» και  «αλήθειες»,  για να αποκτούν άλλοθι(!),  εμείς θα καταγγέλλουμε, μέχρις ότου αυτά τα σαρκοφάγα όρνεα εξαφανιστούν κι αφήσουν τον  Έπαχτο ήσυχο, να πάρει  τ’ απάνω του…

Εσμοί, έρρωσθε!


"το τρίτο  μάτι" 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.