Δευτέρα 25 Νοέμβρη~δημοτικό συμβούλιο: «βάστα με να σε βαστώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό…» !!!


Για επανείσοδο από το μπουχαρί (!) και όχι απ την πόρτα, στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου, ατόμων που η κοινωνία τα έστειλε στο σπίτι τους, κατηγόρησε τον δήμαρχο κ. Γκίζα, σύσσωμη η αντιπολίτευση, στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο. Επίσης για απεγνωσμένη τακτοποίηση φαντασμάτων του παρελθόντος, αναφερόμενοι στον διορισμό της κ. Μαρίας Ζιαμπάρα στην έμμισθη θέση του προέδρου της επιχείρησης ΚΕΔΝ του Δήμου Ναυπακτίας.

Στην έντονη συνεδρίαση ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα. Όπως ο διορισμός αυτός, είπε ο κ. Γούλας, δημιουργεί ηθικό ζήτημα, γιατί ήδη η κ. Ζιαμπάρα ούσα πρόεδρος παλαιότερα, το δημοτικό συμβούλιο είχε ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο για την θητεία της. Με λίγα λόγια, έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!

Ο πρώην δήμαρχος κ. Λουκόπουλος τάχτηκε κατά του ελέγχου κάθε πολιτικής πράξης, με το αιτιολογικό να μην ποινικοποιηθεί η πολιτική ζωή του Δήμου!  Και έκλεισε την ομιλία του απαγγέλλοντας Λυσία κατά Ερατοσθένους!!!   Προφανώς δεν θέλει έλεγχο της δικής του θητείας και υπεραμύνθηκε και όλων των προηγούμενων δημοτικών περιόδων.  Δηλαδή εμείς δεν σας κυνηγάμε,  γι’αυτο κι εσείς μην μας κυνηγήστε…. o tempora o mores!!

Ολόκληρη η αντιπολίτευση συμφώνησε ότι κατ’ αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται ότι «εξαργυρώνονται τα γραμμάτια της πολιτικής συναλλαγής, μεταξύ του κ. Γκίζα και του κ. Μπουλέ»    και   «με την βοήθεια του Θεού»   ακούστηκε, από τον κ. Κοτσανά!                          Το τι εννοούσε,   εμείς δεν το γνωρίζουμε ….


ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δευτέρα 25 Νοέμβρη~δημοτικό συμβούλιο: «βάστα με να σε βαστώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό…» !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.