Οι εικόνες του Γαλατά… και τα παραλειπόμενα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ανεμογεννητριες

σχολιάζει το:   "τρίτο μάτι"

Η συγκυβέρνηση στο Δήμο Ναυπακτίας, φαίνεται πώς δεν μπορεί εύκολα να χωνέψει τις …μονομερείς ενέργειες του  «δημαρχεύοντος» , στον Γαλατά.  Ο οποίος βέβαια  κάλεσε τους κατοίκους σε δημιουργία επιτροπής αγώνα (!), ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών, στη Βαράσοβα.

Ο  τ. Δήμαρχος κατηγορείται από τους επικριτές του, για «ακανόνιστη συμπεριφορά» και διχασμό προσωπικότητας! Προφανώς, είναι μικρό το χρονικό διάστημα,  όταν προσπαθούσε θεμιτά και αθέμιτα, να επιβάλει ρυπογόνες επιχειρήσεις σ´ αυτήν την περιοχή και για αυτό η τοπική κοινωνία, τον τιμώρησε και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Χθες, προχώρησε πιο μπροστά κι από τον τωρινό μας δήμαρχο,  θέλοντας να υπερκεράσει τους παριστάμενους, προτείνοντας την δημιουργία επιτροπής αγώνα των κατοίκων, ενάντια στις περιβαλλοντικά ρυπαίνουσες ανεμογεννήτριες!

Είδα τα μάτια των τοπικών φορέων καθώς και του δημάρχου, να τον κοιτούν με ερωτηματικά! Που το πάει αυτός ο  «κύριος»  ;;;

Στην πολιτική, παρά τις αποτυχίες, σε δεύτερο χρόνο πιάνεις το κουβάρι ξανά απ την αρχή, μήπως και ξεγελάσεις κάποιους. Όχι βέβαια ότι νοιάζεται ή βιάζεται να συμμετάσχει στην επαναστατική γυμναστική, αλλά η πρόταση έγινε, μόνο και μόνο, για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους κατοίκους του κάμπου.

Μετά λοιπόν από αυτήν την προβληματική συμπεριφορά, εμφανίστηκε στους κατοίκους του Γαλατά, με νέο ρόλο, κρυβόμενος πίσω από τις πλάτες του νεοσσού Δημάρχου, νομίζοντας ότι η τοπική κοινωνία ξέχασε το ποιος είναι και τι ζητάει!

Είναι ολοφάνερο στο βίντεο, ότι ανησύχησαν οι σύμμαχοί του, όχι μόνο από την -εκτός τόπου και χρόνου- πρότασή του, αλλά και από την εικόνα της υγείας του, που φαίνεται ξεκάθαρα, ότι δεν είναι στα καλύτερά της.

 

 

 
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.