Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Τρίτη 10/12/2019

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Τηλ:2634360110
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 6-12-2019
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 22437

ΠΡΟΣ
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής»

Σας προσκαλούμε, την Τρίτη 10-12-2019 και ώρα 14:15 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιλ. Τζαβέλλα 37), για να συνεδριάσουμε σε Τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του από 19-11-2019 2ου πρακτικού του διαγωνισμού για το έργο με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ» (Έλεγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης).
  2. Έγκριση 2ου πρακτικού (οικονομικών προσφορών) της επιτροπής διαγωνισμού του άρθρου 221 παρ 1.του Ν.4412/2016 του ανοιχτού δημοσίου ηλεκτρονικού διαγωνισμού [χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την προμήθεια (Α. ενός (1) Εκσκαφέα-Φορτωτή Ισότροχου καινούργιου και Β. ενός (1) Αυτοκινούμενου σαρώθρου καινούργιου).
  3. Έγκριση μελέτης και τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για την υπηρεσία καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
  4. Γνωμοδότηση για νομική εκπροσώπηση υπαλλήλου σε ποινική δίκη την 11-12-2019
  5. Γνωμοδότηση για νομική εκπροσώπηση υπαλλήλου σε ποινική δίκη την 11-12-2019
  6. Απαλλαγή υπόλογου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για πληρωμή τελών κυκλοφορίας.
  7. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 του Ν. 4555/2018 και του άρθρου 14 του Ν.4625/2019 για την προμήθεια 170 μερίδων γλυκών (κέικ πρωτοχρονιάτικης πίτας) για τις ανάγκες των εκδηλώσεων για την «κοπή της πίτας» των μελών του ΚΑΠΗ μας στην Ναύπακτο και του ΚΑΠΗ μας στην Τ.Κ. Γαλατά.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκίζας Βασίλειος

Ανακοίνωση για τις περιοδικές αποκλαδώσεις των δέντρων που εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
& ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Ναύπακτος, 14-11-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την 271/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας περί «Τροποποίησης του άρθρου 19 του κανονισμού καθαριότητας» ¨οι ιδιοκτήτες ή νομείς οικοπέδων και αγρών οφείλουν να προβαίνουν σε περιοδική αποκλάδωση των δέντρων που εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων. Αν οι υπεύθυνοι εξακολουθούν να αδιαφορούν και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις, ο Δήμος έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει με κοπές κλάδων που προεξέχουν της ιδιοκτησίας και εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων. Στους ιδιοκτήτες θα καταλογίζονται τα έξοδα και θα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 300 ευρώ¨.
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες οικοπέδων και αγρών όπως φροντίσουν για την κλάδευση των δέντρων/θάμνων που εμποδίζουν και καθιστούν επικίνδυνη την διέλευση των πάσης φύσεως οχημάτων, ειδάλλως ο Δήμος θα προβεί στις κοπές και την επιβολή προστίμου, όπως ορίζεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Κοτρωνιάς Θωμάς

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.