ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ τρωκτικά στο δημαρχείο ???

γράφει το "τρίτο μάτι"
Εργάσιμη μέρα η σημερινή, αλλά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, έψαχνε να βρει συγκεκριμένη προϊσταμένη στην Τεχνική Υπηρεσία και Δημοσίων Έργων του Δήμου, που είχε εξαφανιστεί, για μια απλή υπογραφή. Προ-παραμονές Χριστουγέννων θα μου πείτε σήμερα, ας δούλευε τουλάχιστον όλον τον άλλο καιρό!

Δεν μιλάμε για απαραίτητους καταρτισμένους επιστήμονες… μιλάμε για άτομα που κύριο προσόν τους ήταν η προσκόλληση σε κάποιον παράγοντα. Μιλάμε για υπαλλήλους που ως επί το πλείστον προσλήφθηκαν από το … «παράθυρο» , παρακάμπτοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας. Ποιο ΑΣΕΠ, ποιοι διαγωνισμοί, και ποια πράσινα άλογα;
Αυτοί οι βολεμένοι, συνεχίζουν το βιολί τους απτόητοι, με τις πλάτες πολιτικών μορφωμάτων που όταν βρεθούν σε ευεπίφορο περιβάλλον, θα τ’ «αρπάξουν»   κι αν τυχόν γίνει βούκινο, θα βγουν οι κομματικές ταυτότητες, θα γίνουν τηλεφωνήματα από τον παράγοντα και στο τέλος θα επικρατήσουν οι αμοιβαίες συμπάθειες και οι πολιτικές φιλίες!!!
Έτσι χωρίς γρηγορόσημο ή κοινώς μπαχτσίσι, υπογραφή δεν μπαίνει. Ο έρμος νεοφώτιστος δήμαρχός μας, νόμισε ότι αυτή που έψαχνε την κοπάνησε λόγω της ημέρας σήμερα, σαν προ-παραμονές Χριστουγέννων!!!

 

 

 
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.