Το μεγάλο πλιάτσικο ξεκίνησε, με γνωστή συνταγή…


Δεν πάει καιρός από τότε που εκφράζαμε την απορία μας για τους λόγους που ο «κυβερνών θίασος»,  προσέλαβε απ’  το παράθυρο την Μαρία της αρπαχτής.
Ετοιμάζεται να κόψει την πίτα του ΚΔΑΠ, με 500 άτομα, στο μαγαζί του αντιπροέδρου της!    –   Ποιός πληρώνει;
Η κοπή της πίτας θα μετασκευαστεί σε εκδήλωση, χρησιμοποιώντας μουσικούς και διασκεδαστές από ανταγωνιστικές επιχειρήσεις!    –   Ποιός ξανά πληρώνει;

Παρόλο που το ΚΔΑΠ διαθέτει επαγγελματίες μουσικούς, πληρώνει ιδιώτες, που δουλεύουν σε ανταγωνιστικές δομές ιδιωτικών ΚΔΑΠ!
Βρήκε στο ταμείο της επιχείρισης τον «μπεζαχτά» και είπε να τον ξεκοκαλίσει!
Τα ίδια έκανε και πριν πέντε χρόνια, γι’αυτο καραδοκούσε ο εισαγγελέας, αλλά το τρίο μπελκάντο (Γιαννάκης, Βασιλάκης και ο Ντίνη ο Espresso), μαζί με τον γεροξεκούτη Τάκι (το Ι με γιώτα, αλά σύριζα), αποφάσισαν να την καλύψουν!
Πριν λοιπόν, αλέκτωρ λαλήσει, άρχισε πάλι τις «ρεμούλες»,  με σχέδιο πλέον!
Ακούστε λοιπόν το σχέδιο, αλλά φροντίστε να κάθεστε!
Στην πόλη λειτουργούν άλλα δυο μαγαζάκια, ανταγωνιστικά του δημοτικού ΚΔΑΠ, που προσπαθούν να διαφυλάξουν την υπόστασή τους μέσα στις συμπληγάδες του δημοσίου.
Η επί πέντε χρόνια άεργη και στην πείνα Μαρία, «επενδύει» στις ιδιωτικές δομές για να μην ξαναπεινάσει!  Το σχέδιο βλέπει, την στήριξη των ιδιωτικών επιχειρήσεων σε βάρος του δημοτικού! Σε τρισήμιση χρονάκια, θα προσλάβουν την ευεργέτη τους! Να κλείσει λοιπόν η δημοτική δομή, από υπερχρεώσεις! Γιατί μήπως θα πληρώσει αυτή;  Έμαθε πλέον, ότι κανείς δεν την παραπέμπει στην δικαιοσύνη, γιατί όλοι φοβούνται, μην τυχόν και βγούν και τα δικά τους στη φόρα! Μια χαρούμενη παρέα είναι, που ζει σε βάρος της πλάτης μας!
Το είπε ξεκάθαρα ο γεροξεκούτης μέσα στο Δ.Σ.: «Δεν πρέπει να ποινικοποιήσουμε την πολιτική»!!! Δηλαδή, φάτε-πιέστε με τα δημόσια χρήματα, δεν σας ενοχλούμε, μην μας ενοχλείτε!  Εμείς οι ταλαιπωρημένοι πληρώναμε δεκαεπτά χρόνια την τεμπελιά και θα την ξαναπληρώνουμε!
Να γιατί φαγώθηκε να αναλάβει, πρωταγωνιστικό πόστο, η συμβία του «πρώην» ο οποίος ζει βασιλικά με δύο συντάξεις!
Όλη αυτή την κατάσταση φαίνεται να την χρεώνεται ο Βασιλάαακης, ενώ οι υπόλοιποι διακρίνουν τον ασθενή κρίκο που λέγεται Μαρία, να δημιουργεί σύντομα κραδασμούς στην ομάδα!
Σε λίγο η συνέχεια…

 

 

 

  

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το μεγάλο πλιάτσικο ξεκίνησε, με γνωστή συνταγή…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.