Οι αγαπητικοί


Βγήκαν παγανιά τα σούργελα, για να μας πείσουν ότι, άμα το λιμάνι πάει δυτικά στη Βαρειά, θα είναι καλύτερο!

Η διαφορά είναι ότι αυτοί στη Βαρειά το ονομάζουν αραξοβόλι, ενώ οι προηγούμενοι στον Πούντο το βάφτιζαν καταφύγιο!

Τα φράγκα όμως σε κάνουν να μαθαίνεις γρήγορα!    Απ’ την αρχή νέες μελέτες  για όλο το θαλάσσιο μέτωπο, ακόμα και γι αυτό το κομμάτι που είναι αναρμόδιοι!!! Όλοι γνωρίζουν πως η χερσαία ζώνη, αυτή που κάνει κουμάντο το Λιμενικό Ταμείο, φτάνει μέχρι τον Φλοίσβο. Σε ξένο τόπο, πως θα διαθέσεις λεφτά; Σαν να έρθεις εσύ στο δικό μου χωράφι και να κάνεις μελέτη για το δικό σου σπίτι!!!

Μας είπε κι ο χοντροπαλούλης πρόεδρας του Λ.Τ., ότι η προηγούμενη πρόταση για λιμάνι Ανατολικά, δεν μπορεί να υλοποιηθεί, ενώ αν αλλάξει μεριά, γίνεται!!! 
Λέει πως με 1,8 εκατομμύρια θα κάνει αραξοβόλι για 30 σκάφη. Δηλαδή 60.000 ευρώ η κάθε θέση!!! Ποια σκάφη στοιχίζουν τόσο ορέ τρακαρισμένο;

Λιμάνι στην Ανάληψη όμως, ακόμα δεν έφτιαξε!

Ρε οι σκατόβλαχοι, μόλις μυριστήκαν τάλαρα, ξεκίνησαν τα μεγάλα ταξίδια!

Κι ο γιαννάκης μας απ’ την άλλη (ο αγαπητικός της βοσκοπούλας, ντέ), έπεσε με τα μούτρα -ξανά- στις μελέτες για το θαλάσσιο μέτωπο. Το ίδιο έκανε και στη θητεία του, με το περίφημο cherplan, που περιλάμβανε ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου, με λιμάνι στον Πούντο (!!) και Μουσείο Ναυπηγικής!   Έφαγαν με την αγαπητικιά καλά τότε, χωρίς να κάνουν τίποτα, δηλαδή έκαναν..  μια τρύπα στο νερό!
Βλέποντας όμως, ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι στα αζήτητα, σου λέει τώρα, ότι φάμε κι ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας! Το σημαντικό βέβαια είναι ότι αυτός, κρύβεται και ξέρει να κρύβεται και καλά…

Έβαλε και τον Μπουμπουκιώτη παπαγάλο, να μας πει ότι πρόκειται για ρεαλιστική πρόταση, λες και οι προηγούμενες που έλεγαν δεν ήταν!!!!  Ορε Πάνο, άϊ καλύτερα στα κουμάσια των γουρουνιών στη Μπομποκού να τα εξωραΐσεις, που απέκτησες άποψη και για τη θάλασσα, χωρίς να ξέρεις μπάνιο! Μάθε κολύμπι πρώτα κι ύστερα μίλα…

ΚΙ εσύ ρε Vasilakis άστα διάλα,   που πίστεψα ότι θ’ αλλάξεις κάτι στον Έπαχτο! Με τον γιαννάκη τον αγαπητικό της βοσκοπούλας και το όρνιο θωμά, που θα πας ορε Καραμήτρο!!!???!!!


 

 

 
 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.