μέτρα για τον κορονοϊό στα σχολεία μας απ’ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο


Απολύμανση σε σχολεία του Δήμου Μυτιλήνης - ΕΡΤ Αιγαίου

Το αρμόδιο κλιμάκιο κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικών υποθέσεων του δήμου μας με τον αντιδήμαρχο κ. Ντίνο Τσουκαλά πραγματοποίησε επίσκεψη σε σχολικές μονάδας της περιοχής προς ενημέρωσή του,  για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή στα σχολεία με την έξαρση των γνωστών επιδημιών.     

Δημοσιεύουμε  την ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Σήμερα, μαζί με τον Διευθυντή Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δημήτρη Παπακωστόπουλο επισκεφθήκαμε σχολικές μονάδες της Ναυπάκτου προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα για την κατάσταση από τους Διευθυντές και το προσωπικό. Ενημερωθήκαμε τόσο για την επάρκεια του κατάλληλου υλικού (πχ. αντισηπτικών), όσο και την τήρηση των κανόνων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για το σωστό εξαερισμό και τον αυστηρό καθαρισμό των σχολικών χώρων. Επισημαίνουμε ότι, η απόφαση της αναστολής διδακτικών ωρών/κλεισίματος των σχολικών μονάδων αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας. Όσον αφορά στις απολυμάνσεις, ο Δήμος μας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να προχωρήσει σε αυτές, εφόσον διαπιστωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες η αναγκαιότητά τους. Με υπευθυνότητα, περίσκεψη και νηφαλιότητα ακολουθούμε τις οδηγίες που υποδεικνύονται από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.»

Ντίνος Τσουκαλάς – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.