Μαυρογυαλούροι στο δήμο Ναυπακτίας ; ; ;


Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Για τακτικές μαυρογυαλούρων κατηγορεί ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Κοτσανάς, τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και καθαριότητας κ. Κοτρωνιά.
Η κατάσταση στα δημοτικά μας, φαίνεται ότι αρχίζει να ξεφεύγει προς το χειρότερο. Ενα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές και η πόλη κινείται σε ρυθμούς χελώνας, φυσικά με τον «αυτόματο πιλότο» όπως όλοι βλέπουμε, πλην αυτών που έχουν συμφέρον να μην τα βλέπουν και να λένε τα δικά τους …
Και να τι λέει η σημερινή καταγγελία του κ. Κοτσανά:

 

«Μαυρογιαλούρικα “ψέματα” από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και καθαριότητας κ.Κοτρωνιά.

Για να δικαιολογήσει την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος Ναυπακτίας από άκρη σε άκρη όσον αφορά την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων ο κ.Κοτρωνιάς επικαλείται καθημερινά την δήθεν έλλειψη προσωπικού με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται όπως όφειλε στα δίκαια αιτήματα των δημοτών και των προέδρων τοπικών κοινοτήτων.
Λόγω του ότι αυτό που κάνει συστηματικά ο κ.Κοτρωνιάς και οι συν αυτώ είναι μια πολιτική “αθλιότητα” σας ενημερώνουμε ότι σήμερα υπάρχουν στη διάθεση του συγκεκριμένου αντιδημάρχου 25 εποχικοί εργάτες.
Για του λόγου το αληθές σάς παραθέτουμε αναλυτικά τις αποφάσεις Δημάρχου και τον αριθμό των εργατών που έχουν προσληφθεί με τετράμηνες συμβάσεις.
Δεκαπέντε εργάτες πυροπροστασίας με την υπ.αριθμ. 365/20 απόφαση Δημάρχου με ημερομηνία πρόσληψης 21/05, εννέα άτομα λόγω πανδημίας με την υπ.αριθμ.266 και 376/20 αποφάσεις Δημάρχου,καθώς και ένα δίμηνο στην καθαριότητα προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες στο Αντίρριο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ. Δε μας προξενεί εντύπωση η τακτική του κ.Κοτρωνιά μιας και έτσι λειτουργεί και πολιτεύεται δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια.»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.