ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ οι «ριζικές» αναμορφώσεις ανάλογα με το κατά που φυσάει ο άνεμος …


Στη Ναύπακτο όποιος ζει λίγο καιρό και διαθέτει σωστά τη λειτουργία του μυαλού του, θα καταλάβει πολύ γρήγορα πως τα κουμάντα σ’ αυτή τη πόλη τα κάνουν κυρίως οι «παπατζήδες»…  Δεν χρειάζεται ν’ αναφέρουμε και πολλά παραδείγματα, γιατί θα χρειαστούμε σελίδες ολόκληρες και θα κουραστείτε να τους υβρίζετε…    Θα σταθούμε στην προχτεσινή τους  ανακοίνωση περί  «Ριζικής αναμόρφωσης»  πλατείας.

Μας είπαν και το ανακοίνωσαν κιόλας σε μύρια τόσα «μέσα ενημέρωσης»  (το έστειλαν  και σε εμάς), πως ντε και καλά έρχεται μια   «ριζική αναμόρφωση για την πλατεία Κεφαλοβρύσου»

Εμείς φυσικά δεν δημοσιεύουμε  «fake-news»   απ’ όπου κι αν προέρχονται, γιατί απλά σεβόμαστε τους αναγνώστες μας. Η προηγούμενη δημοτική αρχή για πέντε χρόνια αυτό έκανε, μας βομβάρδιζε με τέτοιου είδους ανακοινώσεις, που αποδείχτηκαν «φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες»!   Θέλουν και οι σημερινοί κρατούντες ως φαίνεται, να μας αποδείξουν ότι θα συνεχίσουν τις ίδιες τακτικές των προκατόχων τους που ίσως να τις θεωρούν επιτυχημένες συνταγές. 

Κι ερχόμαστε στη απορία μας που γεννάει το προχτεσινό τους δημοσίευμα, περί  «ριζικής αναμόρφωσης»  συγκεκριμένου χώρου στο Κεφαλόβρυσο (τώρα ακούσαμε ότι έγινε και πλατεία).   

Στις 3 Ιουνίου 2020, είχε ανακοινωθεί από τα  «τσακάλια» του δημαρχείου και είχε δημοσιευτεί και στον τύπο πως :  «Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης καλείται την Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, στις 18:30 να γνωμοδοτήσει για δύο σημαντικές μελέτες και συγκεκριμένα για τις αναπλάσεις-αναδείξεις των πλατειών Τζαβελλαίων και Κεφαλοβρύσου. «       –     

 nafpaktianews.gr

agrinionews.gr/

agrinioreport.com/

Δείτε τους λεβέντες   εδώ   ή  κι  εδώ  που εκπροσώπησαν τότε την τεχνική υπηρεσία του δήμου!   Είναι κουραστικό να σας παραπέμψουμε και σ’ ένα σωρό ακόμα δημοσιεύματα που αναφέρονται στα παραπάνω (βλέπετε αρέσκονται στην πολλαπλή κι ατέλειωτη διαφήμισή τους).   

Τον περασμένο Ιούνιο η δημοτική αρχή μας παρουσιάζει  λοιπόν,    «δύο σημαντικές μελέτες και συγκεκριμένα για τις αναπλάσεις-αναδείξεις των πλατειών Τζαβελλαίων και Κεφαλοβρύσου».     Και μετά όμως από 4  μήνες (1/10/20), έρχεται κι αναιρεί  την ανακοίνωση αυτή και μας παρουσιάζει μια νέα με τίτλο  «η Ριζική αναμόρφωση για την πλατεία Κεφαλοβρύσου»   !!!!!!!!!

ΘΕΤΟΥΜΕ σε εσάς  που μας διαβάζετε  το εξής απλό ερώτημα:
Η πλατεία Τζαβελλαίων, που πήγε ????    Μήπως την έφαγε  η  «μούτα»    ??????

(ΥΓ.: Αυτούς  ψηφίσατε κι αυτούς θ' ανεχτούμε για 3 ακόμα χρόνια...  Ας προσέχαμε, όλοι μας...   Δυστυχώς όμως ο τόπος δεν αντέχει άλλες καθυστερήσεις  στην επαναλαμβανόμενη υποβάθμιση που δέχεται εξ' αιτίας των ανίκανων που τον κυβερνούν... Τα συμπεράσματα δικά σας! )

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.