Δελτίο Τύπου ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ


«Σε συνέχεια του καθήκοντος μας, για την ενημέρωση των δημοτών, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε με συνέπεια, θα σας ενημερώσουμε για μερικά μόνο θέματα (είναι αδύνατον 5-6 ώρες Δ.Σ.  να χωρέσουν σε ένα Δ.Τ.  του χθεσινού Δ.Σ, γενικού ενδιαφέροντος.

α)   Η παράταξη του κ.Νικολούτσου, του κ. Καννή, του κ. Καράμπελα και εμείς, στηρίξαμε (για ακόμα φορά) το δικαίωμα της ενημέρωσης των μμε και των δημοτώ, με τις απευθείας μεταδώσεις των Δ.Σ. Γι αυτό έχει βγει ήδη και νέα κοινή ανακοίνωση.
β)   Μετά από σχετική ερώτησή μας, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ μας ενημέρωσε ότι δεν έχει αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Η ερώτηση έγινε μετά από αιτήματα-απορίες δημοτών για τους λογαριασμούς.
γ)   Με θέμα που βάλαμε προ ημερησίας, μεταφέραμε την αγωνία πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, που κινδυνεύουν να κλείσουν (εφόσον δεν έχουν δραστηριότητες εν μέσω cov-19) και προσδοκούν ως φιλί ζωής, την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που εισηγήθηκε ο Δημοτική αρχή και έχει ήδη ψηφισθεί ομόφωνα. Ο κ.Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι αυτή ισχύει και ότι οι υπηρεσίες του Δήμου έθεσαν κάποιες προϋποθέσεις, ώστε αυτή να είναι νομότυπη. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους λοιπόν να απευθυνθούν σε αυτές.
δ)   Επίσης θέσαμε και το θέμα παραχώρησης δημοτικών κτιρίων σε συλλόγους και το κατά πόσο γίνεται χρήση αυτών, σύμφωνα με τους λόγους που δόθηκε! (εάν λοιπόν οι χώροι λειτουργούν ως χώροι πολιτισμού και δημιουργίας ή ως ορμητήρια για άλλες δράσεις ή για ¨κρυφά σχολειά¨ κομματικών ή άλλων οργανώσεων).
Τέλος από τα πιο ενδιαφέροντα που ακούστηκαν ήταν ότι οι προσλήψεις που μας απασχόλησαν (και θα μας ξανά-απασχολήσουν) για τα πρόσφατα 8μηνα. είναι από ιδίους πόρους και όχι από λεφτά του Υπουργείου και θα κοστίσουν παραπάνω από 300.000 ευρώ.
Συνεχίζουμε….
Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

Χάρης Μιχαλακόπουλος: «ΝΑΙ στη συνεννόηση για τα μεγάλα και σοβαρά θέματα-  ΌΧΙ σε Δ.Σ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΑ θέματα» - Ηλειακά Νέα - myILIAnews.gr

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.