Ναύπακτος – Τρίτη 21 Ιουλίου 2020. Ημέρες ανάπλασης


Η κάμερα της ιστοσελίδας και σήμερα, μετά την πρωινή της βόλτα και το καφεδάκι των συνεργατών της στην περιοχή του λιμανιού, μας έστειλε τις πιο πάνω φωτογραφίες για την ενημέρωση των φίλων αναγνωστών μας.

Όπως βλέπετε κι εσείς, αυτή είναι η εικόνα στο κέντρο της πόλης μας και σήμερα κι ενώ πλησιάζουμε σε δέκα μέρες στον τρίτο και τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Οι υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής έπεσαν εκνευριστικά πολύ έξω απ’ τα χρονοδιαγράμματα που είχε δημόσια εξαγγείλει.

Η κατάσταση όπως κι εσείς βλέπετε στις εικόνες, είναι από απαράδεκτη έως και τραγική!

Κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα …ώτα της ιστοσελίδας,  λένε πως υπάρχει πρόβλημα στις  «συναλλαγές» ή τις σχέσεις του  εργολάβου με τον δήμο και γιαυτό γίνονται οι παύσεις και τα παρατραβηγμένα κι εκνευριστικά  διαλείμματα στις εργασίες.

Η ουσία πάντως είναι ότι ο κόσμος και κυρίως οι μαγαζάτορες της πόλης, δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα, αν αυτή η γελοία κατάσταση συνεχιστεί  κι άλλο, όσο κι αν η ντόπια Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΣΝΔ) καθυστέρησε και πάρα πολύ μάλιστα να παρέμβη έστω και μ’ ένα απλό δελτίο τύπου. 

Η ουσία πάντως είναι ότι ο κόσμος και κυρίως οι μαγαζάτορες της πόλης, δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα, αν αυτή η γελοία κατάσταση συνεχιστεί  κι άλλο …

Ας κάνουμε όλοι μας μιαν ευχή, να μη μας βρουν οι λάσπες του χειμώνα με σκαμμένη την πόλη και τα αναθέματα των πολιτών της να φτάνουν μέχρι τα ουράνια…

Ξανακούστε πιο κάτω και τη  τρισχαρούμενη  φωνή του δημάρχου που πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ,  πόσο όμορφα κι ωραία τα λέει… Λόγια όμορφα μεγάλα 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ   ΔΙΚΑ  ΣΑΣ …

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ναύπακτος – Τρίτη 21 Ιουλίου 2020. Ημέρες ανάπλασης

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.